Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20197 yıl comment_504861 6 saat önce, rıdvan can yazdı: aynı sorunu bende yaşadım malesef focus 2 aracım kilitlendi çilingire ver falan dediler ben hiç yanaşmadım o iş iş değil gatantili olarak serviste değişim yaptırmıştım sigorta falan hiç bir işe yaramadı arka koltukları yatırıp bagaja girip acıyorlar ama değişmesi lazım Ne kadara mal olmuştu. Sende de başlarda ara sıra mı oluyordu. Kablolarda kopukluk olabilir mi acaba. Yoksa kilitse sorun biraz tuzlu olacak galiba ? Haziran 4, 20197 yıl Ali YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504876 ben 2017 de değişmiştim tanıdıgım vardı 275 tl ye aldım yanılmıyorsam hocam 5 fiş dedi servis pahalıdır isterseniz mekanızmayı dışarıdan alıp taktırabileceğiniz birileri de yapar zaten mekanızma orjinal olunca 2 kere kumandadan bastıgınızda hemen atıyor bagaj tamamen acması için yay lazım ama fcosu 2 lerdeki bagaj farklı bilen birilerine göstermek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504915 Bagajdaki kablo kırılmış arkadaşlar. Arka koltukları yatırarak kabloyu buldum ek yaptım. Bu kablo kopuk iken geri vitese takıldığında bagaj açık uyarısı veriyor(siyah beyaz kablo. Diğerlerine göre biraz daha kalın). Hareketli bir yapısı var bu kablo demetinin. Bir daha kırılmayacağının garantisi yok maalesef. Haziran 4, 20197 yıl Ali YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20197 yıl comment_505635 19.08.2017 - 09:40 tarihinde, Mehmet Ay. yazdı: sorunu an itibari ile cozduk. Kendi ustama gittim ve 5 dakikada tum islemler bitti. Bakmadigim tek yer olan bagaja cikan koruk icinden siyah kablo kopmus. Soketten elektrik verince calismasi beni yaniltti. Kabloyu bagladigimizda sistem normale dondu. Bagag kapağı kapalıyken , plastk aksamı nasıl söktünüz ? Çünkü onu çıkarmadan buraya ulaşamazsınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın