Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl Yazar comment_93217 Eger bahsi gecen benim elimdeki ile ayni tip bir gaz kelebegi ve onun TPS i ise o zaman fiyat pahali degil. Ancak onu degistirmek cesaret ister. Kalibrasyonu falan gercekten uzun is. Ama eski tiplerdeki gibi ise degistirmesi nispeten kolay. Ancak her sartta fiyat icin bir sey demem dogru olmaz. Alti ustu basit bir reostadan bahsediyoruz. Teybin ses acma dugmesinden daha karisik bir yapisi yok o aletin. Ama yuce bosch oyle bir montaj yapmiski bendekinde gorsen uzaymekigi sanirsin. Tekrar bozulmasi zor. Aslinda o aletin bu kadar kisa zamanda bozulmasi da cok zor. Muhtemelen uretim hatasi ancak LPG oldugu icin o konuda fazla israrci olamazsin tabi. Abi bana söyledikleri küçük bir kutu gibi birşey demişlerdi ama artık bilmiyorum,tekrar arıza yakana kadar zaten götürmeyi düşünmüyorum yakarsa götürcem,şansımıza artık başka birşey mi çıkar çıkmaz mı ALLAH bilir artık . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl Yazar comment_97489 Dün sensörü değiştirttim bakalım sıkıntı yaşayacakmıyız,ilgilenen dostlara sonsuz teşekkürler . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201214 yıl comment_97917 oyşş neyse inşallah sıkıntı tekrar nüksetmez geçmiş olsun ibrahim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın