Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4488 F3 içinde lisans lazım. Sakat arabalar onlar :S yada eski Türkiye F3000 pist şampiyonasının araçlarıdır. Renault motorlu. ama onlarda yavaş değil yani çok çok çok hızlı gokart gibi düşün Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl Yazar comment_4489 Yaw süreriz nolcak :P 5 dakka felandı abi dediğim süre Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4493 Abicim hiç gerek yok focuslarımız zaten kral yol tutuyor Yaz geldi mecbur açacaklar körfez pistini özel site ve dergi organizasyonları time trialler başlar basarız gideriz 5 dk ya 90 lira vereceğinde tam güne 150-200 lira veririz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4524 İleri sürüş teknikleri dersi almak istiyoruuuuummm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl Yazar comment_4526 İleri sürüş teknikleri dersi almak istiyoruuuuummm Herkesin alması gerekiyor bence. İyi şoförüm diye gidenler hep çuvallarmis. Su yanlama da acayip tirsarim. Ya takla atarsa diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4531 İleri sürüş teknikleri eğitimi bencede çok faydalı bir eğitim. ESP konusundada demiştim zaten O eğitimi aldıktan sonra yolda güvenlik anlamında ap ayrı bir sürücü oluyorsunuz. Bazı şeyleri daha erkenden kestirmeye başlıyorsunuz. Çünkü pratik eğitimden önce uzun bir teorik eğitim alınıyor ondan sonra prtik eğitime geçiyor. Fiyatları 800 tl civarlarında değişmekte. Almak isteyen olursa yardımcı olabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4544 F1 in gitmesi genel anlamda üzücü olmuş. Ülke imajı, tanıtım vs. açısından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4559 Dünyada futboldan sonra en fazla izleyiciye sahip spor dalı olan F1 gibi bir organizasyonu 26 milyon dolar için vazgeçmek çok acı bir durum çünkü ülke tanıtımı açısından çok yararlı olduğunu düşünüyordum ama bu hükümet öyle aynı piste dönen araçlar pek ilgilerini çekmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4561 16 Nisan 2006 da Antalya draglarına olan kazadan sora o zamanın spordan sorumlu devlet bakanı pistin o bölümünde viraj yoktu nasıl oldu anlamadım diye komik bir açıklama yapmıştı. Bu ülkede motorsporları gelişmez Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın