Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90327 Herkese merhaba,aracım da 1200-1300 km yi geçtikten sonra bütün pedallarda yüksek frekansta titreşim almaya başladım,yol düz olsun,bozuk olsun,manevra sırasında düz kullanımda her koşulda az da olsa titreşim alıyorum,ilk başlarda hiç bir şey hissetmediğimden şuanki durum bana garip geliyor acaba bir sorunmu oluştu diye,km'si yüksek araç sahipleride aynı durumu yaşıyormu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90329 Lastik balansı olabilir mi?. o ihtimalde var ama,balansı bozuk bir araçta sorun titreşim şeklinde değilde daha çok dalgalanma şeklinde pedallara yansıyor,bendeki sorun direk olarak sık aralıklı titreşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90330 Benimki 5500km civarında titreşim hissetmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90331 Benimki 5500km civarında titreşim hissetmiyorum. teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90354 Bende de titreşim yok aracım 4000 km de Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90359 Bende de titreşim yok aracım 4000 km de teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90501 teşekkür ederim şU TİTREŞİMİ DAHA AÇIK ANLATABİLİR MİSİN belki yorum yapabiliriz pedaldaki titreşim çok mantıklı değil fren pedalı deseniz abs ile bağlantı kuracağım ama değil.Komple tüm pedallar da titreşim varsa direksiyonda araba içinde ve hatta dikiz aynasından bile titreşimi görmeniz gerekirdi ki bu titreşimde balansa işaret ederdi çok farklı bir arıza yada tam teşhis edemediniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90504 teşekkür ederim Aziz bey sattığım hb style f3 te benzer bi sorunum vardı, özellikle tümseklerden çukurdan ayağım frende geçerken onu daha çok hissediyordum ve sinir oluyordum, sanırım ön takımlarla alakalı bi durum yada süspansiyon çalışma karakteride olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90745 şU TİTREŞİMİ DAHA AÇIK ANLATABİLİR MİSİN belki yorum yapabiliriz pedaldaki titreşim çok mantıklı değil fren pedalı deseniz abs ile bağlantı kuracağım ama değil.Komple tüm pedallar da titreşim varsa direksiyonda araba içinde ve hatta dikiz aynasından bile titreşimi görmeniz gerekirdi ki bu titreşimde balansa işaret ederdi çok farklı bir arıza yada tam teşhis edemediniz. titreşimi şöyle tarif edeyim;dokunduğum pedal sanki direk dönen aksa değiyormuş gibi,çok sert olmayan fakat ritmi aynı,titeşim aralığı ince ve sık,pedala sonuna kadar bassamda aynı seviyede titreşim veriyor,ayrıca ses konusunda çok hassasım bu yüzden arabada motorda şasede kaportada direksiyonda vs. başka ses yada titreşim yok,umarım tarif edebilmişimdir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın