Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303413 Valla ben yidim hem de afiyetlee misss Afiyet olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303416 Afiyet olsun Sağol da siz van a ne zaman geliyonuz ne zaman konu açılsa bi kaçma görüyorum sizde Sayın Kurban Sayın Eryurekli Sayın Yaman Sayın Haydaroglu? ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303417 Sağol da siz van a ne zaman geliyonuz ne zaman konu açılsa bi kaçma görüyorum sizde Sayın Kurban Sayın Eryurekli Sayın Yaman Sayın Haydaroglu? ??? Ben şu dönemde 1-2 ay da zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303426 Ben şu dönemde 1-2 ay da zor Bilmem ki.Cuma günü valla bizim tayfa Van a gidiyor ama beni almadılar.Çok ta oğlumun p..i sindeydi.Biner giderim uçaklar benim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303427 Sağol da siz van a ne zaman geliyonuz ne zaman konu açılsa bi kaçma görüyorum sizde Sayın Kurban Sayın Eryurekli Sayın Yaman Sayın Haydaroglu? ??? İzini herkes aynı tarihe getiremeyebilir de, herhalde o iş en güzel bayramda seyranda falan olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303428 Bilmem ki.Cuma günü valla bizim tayfa Van a gidiyor ama beni almadılar.Çok ta oğlumun p..i sindeydi.Biner giderim uçaklar benim. 1 yıl geçti peeeeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303430 İzini herkes aynı tarihe getiremeyebilir de, herhalde o iş en güzel bayramda seyranda falan olur Bayramda seyranda da sen coluk çocuğu bırakıp buraya mı gelen allaaasen Yemek konusunu mundar etmeyelim sohbete gelin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303432 1 yıl geçti peeeeee Ulen napam.Bak maddi durumları azcık toparlıyım gelecem mardin ede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303433 Ulen napam.Bak maddi durumları azcık toparlıyım gelecem mardin ede. Uçağın bedava zaten yav alla Allah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303434 Uçağın bedava zaten yav alla Allah Belki zevkine paralı bilet alacam? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201511 yıl comment_303659 Konuyu acinca Taner'in paylastigi foto geldi karsima.. Sirdan midir ne haltsa.. Yeminle midem kalkti. Yemeyin abi soyle seyler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303700 Konuyu acinca Taner'in paylastigi foto geldi karsima.. Sirdan midir ne haltsa.. Yeminle midem kalkti. Yemeyin abi soyle seyler.. Abi serdar in paylaştığını diyosun galiba . Ben de kötü göründüğünü düşünüyorum benim paylaştığım foto başka bi güzel yahu . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303709 Konuyu acinca Taner'in paylastigi foto geldi karsima.. Sirdan midir ne haltsa.. Yeminle midem kalkti. Yemeyin abi soyle seyler.. Ben diyorum bu konuya sınır koyalım herkes günde bir foto koyabilsin.Hele Serdar lar sadece yazabilsin fotoda koyamasın. Kelle çorbasıdamı içmeyah Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın