Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 güzel adanamız da aralığın 2. haftasının cumartesi pazar günlerinde dünya rakı günü kutlamaları var bekleriz içen arkadaşları gelecek sene Ben bu sene gitmedim artık. Tadı kaçtı, aşırı kalabalık. Millet Ankara'dan İstanbul'dan kalkıp geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Dünya rakı günü nedir ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Dünya rakı günü nedir ya Çay içmekten adam dünyadan bi haber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Çay içmekten adam dünyadan bi haber Dünya çay günü var mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben bu sene gitmedim artık. Tadı kaçtı, aşırı kalabalık. Millet Ankara'dan İstanbul'dan kalkıp geliyor. boşver kalabalığı varmısın seneye hemşehrim birlikte gitmeye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 boşver kalabalığı varmısın seneye hemşehrim birlikte gitmeye Seneye benide yazın [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Dünya çay günü var mı Var tabi [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Dünya rakı günü nedir ya gelirsen gideriz ramazan yerinde görmüş olursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Seneye benide yazın [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Var tabi [emoji3][emoji3] Ne zaman gelirsen gideriz ramazan yerinde görmüş olursun Ben almiyim abi çay içince bile evin yolunu bulamıyom Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Seneye benide yazın Aha da yazdım Kurtuluş yok. Ama şahsi fikrim gece geç başlayıp direk oraya gidip devam etmek. Yani eve git, yat, kalk tekrar oraya git olmuyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Seneye benide yazın [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ne olursan ol yine gel buluşmanıza gelemedim kısmet olursa bu sayede görüşürüz bu arada adana buluşmanızdaki rakı sofranızada imrenmedim desem yalan olur sözünü alırım caymak yok Aha da yazdım Kurtuluş yok. Ama şahsi fikrim gece geç başlayıp direk oraya gidip devam etmek. Yani eve git, yat, kalk tekrar oraya git olmuyor.. aynen katılıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 sözünü alırım caymak yok Beni bilen bilir caymak olmaz bende [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] Aha da yazdım Kurtuluş yok. Ama şahsi fikrim gece geç başlayıp direk oraya gidip devam etmek. Yani eve git, yat, kalk tekrar oraya git olmuyor.. Sıkıntı yok la her türlü [emoji2][emoji2][emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Sıkıntı yok la her türlü O konuda eminim zaten adaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 O konuda eminim zaten adaş Aferin sana [emoji12][emoji12][emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Ben almiyim abi çay içince bile evin yolunu bulamıyom Sen gel biz Şalgam içmeye gidelim beraber 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Sen gel biz Şalgam içmeye gidelim beraber Onuda ALIN gelin onsuz olmaz zaten [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap