Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 @Ramazan V., Bak sürekli acım zaten, yanımda ki çiçeklerin yapraklarına göz koydum her an saldırabilirim, seni de yemeyim Benden de çevirme olur bee oğlak gibi çevireceksin meşe ateşinde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Tatlıses çiğköfte yedim öğlen... Çiğköfte beni daha çok acıktırdı yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Ben kuru pilav yedim yanına da soğanı kırdım oyhhş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Balık güveçte iyi gitti hani suyuna da ekmeee bandırdım ki sormayın getsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Pardan yaw buraya girmeyecektim yanlışlık oldu:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Su basliga girmiyorum uzun zamandir, baya kilo verdim Not: hicbir fotoya bakmadan, yarum yazip cikiyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2014 Menümüzde levrek var 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Karnım doyunca aklıma geldi foto çekmek 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Karnım doyunca aklıma geldi foto çekmek Kediye köpeğe de bir lokma bırakaydın cık cık cık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Kediye köpeğe de bir lokma bırakaydın cık cık cık Açım la aç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Açım la aç Fark ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 İşte kader ortağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Üzüm de şeker bol.. Çok yemeyin bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Karatay diyeti yapıyorum 1 haftadır istikrarlıyım. [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap