Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201412 yıl comment_255461 Alperen gelsin ona soracam.Kolestrolümün sebebi olarak sizi göstersem tazminat alabilir miyiz diye. En fazla biraz daha kilo alırsın abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201412 yıl comment_255462 En fazla biraz daha kilo alırsın abi Ohoo adamlar kolestrolümüzü yükseltsinler cezası bize kesilsin olmazki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256384 Buyrun öğle yemeeemm Neden sebep piskevit yiyorsun. Rejimdenmi. Eğer öyleyse git kebap felan ye aynı şey. Yemenden kesmiyeceksin beyazları ve yağı kes yeter idareten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256385 Buyrun öğle yemeeemm Bütün organlarımla gülüyorum şu an Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256386 Bütün organlarımla gülüyorum şu an Bugün tüm kebapların fotosunu koycam çekip. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256387 Yemenden kesmiyeceksin Tek yemekten değil; cips, çerez, alkol, kola (v.b.), ekmek ten de fedakarlık ettim + ara öğünlerde meyve yiyorum. Dur bakalım bir kaç ay devam edelim. Bütün organlarımla gülüyorum şu an Sus len Bugün tüm kebapların fotosunu koycam çekip. Kafaya koydum resim değil gerçeği olsa yemem. Ki dün gerçeği vardı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256388 Tek yemekten değil; cips, çerez, alkol, kola (v.b.), ekmek ten de fedakarlık ettim + ara öğünlerde meyve yiyorum. Dur bakalım bir kaç ay devam edelim. Yok bu saydıklaeında fedakarlık değil kurtulmuşsun bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256389 Yok bu saydıklaeında fedakarlık değil kurtulmuşsun bence. Yaza formda girecem. Ama diğer yaza Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256390 Tek yemekten değil; cips, çerez, alkol, kola (v.b.), ekmek ten de fedakarlık ettim + ara öğünlerde meyve yiyorum. Dur bakalım bir kaç ay devam edelim. Sus len Kafaya koydum resim değil gerçeği olsa yemem. Ki dün gerçeği vardı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256391 Yaza formda girecem. Ama diğer yaza Ben xxl normal fit giyerkene şuan XL slim fit giyiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256392 Ben xxl normal fit giyerkene şuan XL slim fit giyiyorum Tam terside ben işte. En son t-shirt almaya gittiğimde ısrarla XL denememe rağmen, hanım: zorlama işte olmuyor demesi çok koydu XXL almaya başladım. Afiyet olsun Ramazan!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256393 Tam terside ben işte. En son t-shirt almaya gittiğimde ısrarla XL denememe rağmen, hanım: zorlama işte olmuyor demesi çok koydu XXL almaya başladım. Afiyet olsun Ramazan!!! elime XS bedeni alıp abi bunun en dar kalıp olanı var mı diye soruyorum ben ((( Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256394 elime XS bedeni alıp abi bunun en dar kalıp olanı var mı diye soruyorum ben Icıkta biz gülelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256395 Icıkta biz gülelim. Lc waikikinin çocuk reyonunda dolaşıyorum görevli geliyor abi çocuk kız mı erkek mi diye soruyor ((Aslında kendime pantul bakıyorum ( Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın