Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yaw Ahmet'im o da bişey mi ben rejim yapsamda yapmasam da kilo alıyorum:) :):

Abi olaya ben el koyuyorum.Bundan sonra rejim felan yok kaldırıyoruuuum.Fekat şartlarım var kabul edeceniz.Her sabah 1 saat erken kalkılacak.30 dk orta tempo yürüyüş yapılacak sonra duş ve işbaşı.Sonrada akşam eve gelinecek eşofmanlar giyilip 1 saat hafif tempo yürüyüş yapılacak.Sonra duş ve kalorisi düşük yemek yenecek hatta mümkünse meyva felan yenecek.Bunlar hafta içi içindi.Hafta sonlarıda doğaya çıkılacak ve temiz hava içimize çekilerek hafif tempo 2 saat kadar yürünecek.

• Yanıt 2,4k
  • Görüntüleme 266,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi olaya ben el koyuyorum.Bundan sonra rejim felan yok kaldırıyoruuuum.Fekat şartlarım var kabul edeceniz.Her sabah 1 saat erken kalkılacak.30 dk orta tempo yürüyüş yapılacak sonra duş ve işbaşı.Sonrada akşam eve gelinecek eşofmanlar giyilip 1 saat hafif tempo yürüyüş yapılacak.Sonra duş ve kalorisi düşük yemek yenecek hatta mümkünse meyva felan yenecek.Bunlar hafta içi içindi.Hafta sonlarıda doğaya çıkılacak ve temiz hava içimize çekilerek hafif tempo 2 saat kadar yürünecek.

Abi diyelim 2 saat dümdüz yürüdük :) yürüyecez de geri dönüş yolunda dolmuşa binmek serbest demi  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Abi diyelim 2 saat dümdüz yürüdük :) yürüyecez de geri dönüş yolunda dolmuşa binmek serbest demi  :kıhkıh:

Çooook yaşa Ahmet'im walla ne güldüm :):):):): birde dönüşte bir pastahanede bişeyler de yemek lazım şimdi::):):):)

Yanıtlama zamanı:

Olmaz 1 saat git 1 saat gel o zaman :D

Yanıtlama zamanı:

çakkkkaaaalllllll  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Abi aslında doğal olsa yemekte abartmamak kaydıyla sorun yok.Bizlerin tek sorunu hareketsizlik.Bakın aşağıdaki fotoğrafta ayağımızın altındaki sinir uçlarına.Yürümenin aslında ne denli faydalı olduğunun göstergesi bu.

0V7oPY.jpg

Yanıtlama zamanı:

Abi aslında doğal olsa yemekte abartmamak kaydıyla sorun yok.Bizlerin tek sorunu hareketsizlik.Bakın aşağıdaki fotoğrafta ayağımızın altındaki sinir uçlarına.Yürümenin aslında ne denli faydalı olduğunun göstergesi bu.

Hehheheheeheheh günün yemeğinde ayak resmi..... peh peh peh:):):):):)::)):

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sanayi style yumurtalı kavurma ammmaaa ne yedik beee :D

Afiyet olsun hatta Löp löp et olsun :) bu yemekle iyi ekmek yeniyor, resimde de göze çarpıyor o detay :D

Yanıtlama zamanı:

Afiyet olsun hatta Löp löp et olsun :) bu yemekle iyi ekmek yeniyor, resimde de göze çarpıyor o detay :D

göremediğin  daha 4  ekmek daha  var  ve  biz  toplamda 6 kişiydik  yemek sonunda  son parçaları  kavgayla  bölüşebildik :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.