Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86186 Yeni C-Max sahibi arakadaşlar; aracınızda çift kilitleme nasıl çalışıyor? çift kilit yapılmış halde iken aracın içindeki bir kişi kapıları açabiliyor mu? Alarmı devreye sokabildiniz mi, araç içinde hareket sensörü var mı? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86190 Alarm yok, çift kilit yok, iç sensör yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86206 Alarm yok, çift kilit yok, iç sensör yok. Ne diyosun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86208 Ne diyosun? Doğruları diyorum yeni focus ve c-max'de yok bunlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86219 Doğruları diyorum yeni focus ve c-max'de yok bunlar.. Hangi akla hizmet ya? 2005 model aracımda alarm da var (Kendine has bir yapısı olsa da sonuçta ötüyor ) ; çift kilitte var. ah ford ah hep birşeyleri yaparken birşeyleri bırakıyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86226 Hangi akla hizmet ya? 2005 model aracımda alarm da var (Kendine has bir yapısı olsa da sonuçta ötüyor ) ; çift kilitte var. ah ford ah hep birşeyleri yaparken birşeyleri bırakıyorsun Otosan'a sormak lazım..İç sensör bizim arabada var mesela..Güzeldi ama yok işte..Çift kilitde iş görüyordu (şakalaşma için kullanırım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86232 Otosan'a sormak lazım..İç sensör bizim arabada var mesela..Güzeldi ama yok işte..Çift kilitde iş görüyordu (şakalaşma için kullanırım) çift kilit güzel bir özellik; adam camı kırsa kapıyı açamıyor; içeriden birşey alacaksa beline kadar aracın içine girmesi gerekir. Yuh be bu özellikler kırpılır mı güzelim arabadan sinir oldum şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86236 çift kilit güzel bir özellik; adam camı kırsa kapıyı açamıyor; içeriden birşey alacaksa beline kadar aracın içine girmesi gerekir. Yuh be bu özellikler kırpılır mı güzelim arabadan sinir oldum şimdi Modül ile eklenir bence..Soracam bunu servis'e Çift kilit..Alarm ve sensör olmaması dert değil bence ama ilk'i eklense süper olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86253 Çift kilit olsa idi, gerçekten de çok iyi olurdu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86404 Evet Ben De Daha Önce Burada okumuştum Yakup Söylemişti Sanırım Yine Çift Kilit Olmadığını,Olması Gerçekten İyi İdi Servise Ben De Sorayım Bakim Ne Diyecekler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86494 Servisteki Arkadaşlara Sordum Evet Doğru Çift Kilit Olayını Koymadı Ford Dediler,Sebebi ise;Euro N Cap Güvenlik İçinmiş Kaza Anında Kapıların Açılamamasından Dediler,Bilginize... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86531 Servisteki Arkadaşlara Sordum Evet Doğru Çift Kilit Olayını Koymadı Ford Dediler,Sebebi ise;Euro N Cap Güvenlik İçinmiş Kaza Anında Kapıların Açılamamasından Dediler,Bilginize... Saçmalığa bak; kim aracın içine binince kendini çift kilit yapar ki? Arabaya bineceksin çalıştırmadan önce kumandadan çift kilit yapacaksın sonra arabayı çalıştıracaksın ve bu bir güvenlik zaafı yaratıyor diyeceksin, saçmalık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86541 Saçmalığa bak; kim aracın içine binince kendini çift kilit yapar ki? Arabaya bineceksin çalıştırmadan önce kumandadan çift kilit yapacaksın sonra arabayı çalıştıracaksın ve bu bir güvenlik zaafı yaratıyor diyeceksin, saçmalık. Evet Bana Da Çok Saçma Geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87157 kitapçığında var diyor ama hemde çiftli alarm varmış aktif ve pasif olmak üzere Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın