Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84785 Bu gün bluetooth bağlantısı yerine aux bağlantısını kulllanmaya başladım.Ses inanılmaz güzelleşti fakat bir şey dikkatimi çekti.Aux tan sesi bağladığınızda araç içi mikrofon açık kalıyor.Hatta müziğin sesini kapattım mikrofona yakın konuştuğumda bir de ses sistemimi kuvvetlendirdiğim için baya baya megafon varmış gibi bağırıyorum herkez sesimi duyuyor . Müzik dinlerken yüksek seste dahi bir bozulma yok yankı veya çınlama yapmıyor ama sessizlikte sesi yükseltince çınlamaya başlıyor ses. Garibime gitti işte bu noktada bu bir sorunmudur yoksa bilinçlimi yapılmıştır çözemedim.Yarın servise gidip başka araçlarada bakıcam ve sorucam bu neyin nesi. Sizce nedendir ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84787 aux da mikrofonun açık kalması normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84794 Şu Teypten Ve Bağlantılarından Çektiğiniz Nedir Sizin Hocam Ya Yakında Ford Size Aman Daha Kurcalama Şu Aracı Al Şu Mondeo Yu Git Der... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84817 Hah, sonunda bu da oldu, "parazitli" lakabına bir de "yankılı" ekleyeceğiz. Ya kurcalama şu aleti daha fazla, gına geldi bize, radyonun derdi seni mi gerdi? Bu arada Aux kullanırken BT kapalı mı idi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84851 Şu Teypten Ve Bağlantılarından Çektiğiniz Nedir Sizin Hocam Ya Yakında Ford Size Aman Daha Kurcalama Şu Aracı Al Şu Mondeo Yu Git Der... Bana ondada en sorunlu teyp gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84852 Hah, sonunda bu da oldu, "parazitli" lakabına bir de "yankılı" ekleyeceğiz. Ya kurcalama şu aleti daha fazla, gına geldi bize, radyonun derdi seni mi gerdi? Bu arada Aux kullanırken BT kapalı mı idi? Hocam şaka gibi hep benimi buluyor bu olaylar. :)Yok bt açık arama yapıyorum auxtan bağlıyken sonuç telefonu kapattıktan sonra mikrofon açık kalıyor Haziran 4, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84854 canı Karaoke yapmak istemiştir.... aynı karaoke gibi hatta 4683 sağa çek diye bağırınca polis megafonu gibi ses çıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84857 Sen bir audio program güncellemesi yapsana, bu kadar kurcalamaya onun bile kafası karışmış bence... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84859 Az önce dışarı çıktığımda tekrar denedim.Araca ilk bindiğimde sorun yok mikrofon kapalı auxtan müzik dinliyorum ama sonrasında bir arama yaptığımda yada arandığımda görüşme bittikten sonra mikrafon açık kalıyor.Sese yüklendiğimde az önce farkettim yankı yapıyor sesi bozuyor Bu ana ünitenin benimle bir zoru var orası kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84861 Sen bir audio program güncellemesi yapsana, bu kadar kurcalamaya onun bile kafası karışmış bence... En son güncellemeyi tarif edildiği gibi yapmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl Yazar comment_84862 Bu gidişle türkiyede ilk sony teybi getirtip taktıran kişi olucam.Birazda onu test edelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201214 yıl comment_84909 Bana ondada en sorunlu teyp gelir Hiç Şüphem Yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_84928 Ferhat sayende araçta müzik dinlerken tedirgin olmaya başladım..... :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85015 Ferhat sayende araçta müzik dinlerken tedirgin olmaya başladım..... :P Al işte... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın