Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3493 Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, Focuslarda Torpido lambasını değiştirmek için uğraşan oldumu. Torpidonun içine Led lambası döşeyecem kabloyu almam için orayı nasıl sökebilirm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3496 Bence buna yeni başlık lazımdı Açtım bi başlık Ben hiç düşünmedim bunu bakalım bilenler çıkacak mı ama sökülür birşekilde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3500 Ben askere gitmeden önce pert olan bi focusun komple ön torpidosunu indirmiştim Gözün sökülümü öle zor değil ön kısmından 6 tane vidası var komple kutu şeklinde geliyor ancak ön kapağı nasıl söktüğümü anımsayamadım şu anda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3511 benim 5-6 aydır yanmıyor torpido lambası sökemediğimiz için değiştiremiyoruz maalesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3513 Ben focuslarda yok zannediyordum valla aracı aldığımdan beri yanmıyor çünkü gerçi kapakta switchi var. Pazar günü bi el atiyim ben ona o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3537 El attıktan sonraki görüş ve fotolarını bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3538 Zaten foruma baya bi foto borcum oldu Makine almak şart oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl Yazar comment_3612 Ben askere gitmeden önce pert olan bi focusun komple ön torpidosunu indirmiştim Gözün sökülümü öle zor değil ön kısmından 6 tane vidası var komple kutu şeklinde geliyor ancak ön kapağı nasıl söktüğümü anımsayamadım şu anda Dün ben yarım saat uğraştım bütün vidaları söktüm yerinden çıkaramadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl Yazar comment_3613 Ben focuslarda yok zannediyordum valla aracı aldığımdan beri yanmıyor çünkü gerçi kapakta switchi var. Pazar günü bi el atiyim ben ona o zaman Sen torpido gözünün sökümüne bir el at, fotoları ile göster bizde sana dua edelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl Yazar comment_3615 Bilmediğim konuyu bana öğretene her zaman için saygı duyarım. Değilmi Yakup. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3621 Sen torpido gözünün sökümüne bir el at, fotoları ile göster bizde sana dua edelim. Cumartesi yada Pazar günü el atarım bi aksilik çıkmazsa telle çekerim fotoraflarını Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3813 Cumartesi yada Pazar günü el atarım bi aksilik çıkmazsa telle çekerim fotoraflarını Bu gidişle sana zorla fotoğraf makinası aldırıcaz yoksa zaten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın