Aybars Altay Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2012 Omsa nın Antalyada bayiisi oludğunu Şemsi bey sayesinde öğrendiğim gün gidip taktırdım küçük birşey olsada arabayı değiştiriyor.Toplam 70 tl ye mal oldu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 bizde taktık sedan bizimki aytozu gri aynısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Güzel olmuş bende taktırdım fotolarını en kısa sürede yükleyeceğim.Bir de sis farı kapağı çıksa nikelajlı süper olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 bizde taktık sedan bizimki aytozu gri aynısı Fotoğraflarını bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 vay be boşuna Titanium a o kadar fazladan para vermişim Elinize sağlık arkadaşlar, çok güzel olmuş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Güzel olmuş bende taktırdım fotolarını en kısa sürede yükleyeceğim.Bir de sis farı kapağı çıksa nikelajlı süper olacak Teşekkürler Onuda hallederiz yakında çıkar yada fiestanınkilerin uyduğunu öğrenebilinirse daha da kolay yukardaki linklerden birinde satılık style ilanı var onunkiler değiştirilmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 vay be boşuna Titanium a o kadar fazladan para vermişim Elinize sağlık arkadaşlar, çok güzel olmuş. Hahaha Titanumun bi ağırlığı var yinede ben burdayım diyor Çok sağolun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 evet benim ki 1.350 kg Bence sen arabayı artık Tit. olarak tanıt kimse anlamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 evet benim ki 1.350 kg Bence sen arabayı artık Tit. olarak tanıt kimse anlamaz Jantları değiştirip farlarıda xenon yaptım mı titanum x bile derim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Titaniumda bu kadar düzgün montaj yok güle güle kullanın başarılı olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Mungan Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Araba pislikten gözükmüyor o halde şu anda havalar yüzünden yıkatamadım bir türlü en yakın zamanda yüklerim titanyum da ciddi oranda kalite farkı var ne yapılırsa yapılsın style paket,titanyum gibi olamaz ama yaklaşır diyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Ben de ciddi problem var! Milletin arabasını beğeniyorum, kendi arabamı beğenmiyorum. En iyisi birileri benim de arabamın fotografını ben içinde iken çeksin, belki bir düzelme falan olur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Aybars sis farı çerçevesi ve kol dayamada yaptırdıkmı işlem tamamdır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Orjinali kadar güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Aybars hakkaten şık olmuş.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap