Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76602 Tamam Yakup normalde çevrildiğinde böyle olması gerekiyor ama bu şekilde işlemiyor ondan kafam karışıyor,hakikaten sttop ettikten 1 saat sonra devreye girsede problem değil,bu halide çok sıkıntı değilde bi anlam veremiyorum işte. Abi ben senin dediğini anlamıyorum, ne işlemiyor ? Eğer ki motoru durdurduktan sonra teybi açarsan, 1 saat sonra kapanır diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76623 Tamam Yakup normalde çevrildiğinde böyle olması gerekiyor ama bu şekilde işlemiyor ondan kafam karışıyor,hakikaten sttop ettikten 1 saat sonra devreye girsede problem değil,bu halide çok sıkıntı değilde bi anlam veremiyorum işte. motor stop edildikten 1 saat sonra devreye girmeyen nedir? zira birşeyin devreye girmesi gerekmiyor.. yakup'un da dediği gibi, kontak kapalı iken teybi açarsanız, 1 saat sonra (eğer hala açıksa) teyp araç tarafından otomatik olarak kapatılır. focus 1'lerden beri olagelen bir özellik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76671 Abi ben senin dediğini anlamıyorum, ne işlemiyor ? Eğer ki motoru durdurduktan sonra teybi açarsan, 1 saat sonra kapanır diyor. motor stop edildikten 1 saat sonra devreye girmeyen nedir? zira birşeyin devreye girmesi gerekmiyor.. yakup'un da dediği gibi, kontak kapalı iken teybi açarsanız, 1 saat sonra (eğer hala açıksa) teyp araç tarafından otomatik olarak kapatılır. focus 1'lerden beri olagelen bir özellik. Aracı stop edip müzk dinlemeye araç içinde devam ediyorum fakat 5-10 dk sonra otomatik kapanıyor teyip,1 saatlik bi veri yok elimde dediğim o Alperen abi ve Yakupcum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76676 Aracı stop edip müzk dinlemeye araç içinde devam ediyorum fakat 5-10 dk sonra otomatik kapanıyor teyip,1 saatlik bi veri yok elimde dediğim o Alperen abi ve Yakupcum bu arada teybi kapatmıyorsun anladığım kadarıyla... o yüzden kapatıyor bence.. ama aracı stop ettirdikten sonra teybi kapatıp tekrar açarsan 1 saat modunda çalışıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76678 Aynen. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76681 - bu arada teybi kapatmıyorsun anladığım kadarıyla... o yüzden kapatıyor bence.. ama aracı stop ettirdikten sonra teybi kapatıp tekrar açarsan 1 saat modunda çalışıyor.. Aynen. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Aynen dediğiniz gibi Alperen abi,ben bunu kapatmanın bi yolunu bulamadım işte,gerçi çok önemlide bişey değilde cvp bulamayınca önem kazandı işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76684 Aynen dediğiniz gibi Alperen abi,ben bunu kapatmanın bi yolunu bulamadım işte,gerçi çok önemlide bişey değilde cvp bulamayınca önem kazandı işte arabayı kapatıp müzik dinlerken uyuyakalan, bundan mütevellit aküyü bitiren birileri olmasın diye 5 dk sonra kapatıyor bence sen de kurunun yanında yaş olarak gümbürtüye gidiyorsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76686 arabayı kapatıp müzik dinlerken uyuyakalan, bundan mütevellit aküyü bitiren birileri olmasın diye 5 dk sonra kapatıyor bence sen de kurunun yanında yaş olarak gümbürtüye gidiyorsun.. Buda bi bakış açısı sonuçta saygı duyuorum abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76687 Aynen. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yakup iletileri istersen taşıyalım arkadaşın konusu dağıldı gitti ayıp olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76689 Buda bi bakış açısı sonuçta saygı duyuorum abi genç bakış Yakup iletileri istersen taşıyalım arkadaşın konusu dağıldı gitti ayıp olmasın. bence de... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76691 Alakalı konu ama bunun icinde yeni acmayalım Bu sistem kapatıp açılıyor muydu acaba teyp menüsüne baktın mı? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76693 1. AVC, ya da "adaptive veya automatic volume control", aracın hızına göre müzik sistemi sesinin arttırılmasını hedefliyor. Çevredeki gürültüyü ölçerek değişen bir sistem değil, yalnızca hızla değişiyor. Sonuçta 100 km/h hızla giderken açıp kapatarak deneyebilirsiniz, ama bunun için de uğraşmaya değmez. 2. Aracın kontağını kapatınca radyo yaklaşık 10 dakika veya kapı açılana kadar çalıyor. Kontak kapalı iken açarsanız da bir saat sürüyor kendiliğinden kapanması, ama bunlar zaten yazılmıştı. Bunu değiştiren bir ayar da yok bildiğim kadarı ile. Mayıs 14, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76721 Alper teyibi evde dinlesen ya .. ..böylece akü den çok daha fazla faydalanırız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201214 yıl comment_76733 1. AVC, ya da "adaptive veya automatic volume control", aracın hızına göre müzik sistemi sesinin arttırılmasını hedefliyor. Çevredeki gürültüyü ölçerek değişen bir sistem değil, yalnızca hızla değişiyor. Sonuçta 100 km/h hızla giderken açıp kapatarak deneyebilirsiniz, ama bunun için de uğraşmaya değmez. 2. Aracın kontağını kapatınca radyo yaklaşık 10 dakika veya kapı açılana kadar çalıyor. Kontak kapalı iken açarsanız da bir saat sürüyor kendiliğinden kapanması, ama bunlar zaten yazılmıştı. Bunu değiştiren bir ayar da yok bildiğim kadarı ile. Cem abi senin de bilmediğin bir konu olsun ya... Otoritesin hocam, saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201214 yıl comment_77224 saygılar ustadlar... ben de bu özellikle kendi aracımda karşılaştım. uzun yolda daha çok belli oluyor, hız arttıkça bas vuruşundan daha rahat hissedersiniz. sanki benim hatırladığım menüde "uyarlanan ses" diye bir ekrandan ayarlanıyor hassasiyeti. yanlışım varsa düzeltin beni. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın