Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 çok adilce gözükmese de artı bir reset daha; fark 77 ye indi. 1-2 saat kadar önce çok hızlı yükseldi oylar abicim Şimdi hızı kaybettik Bi reset daha çekiyim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. seni çok seviyorum annecim... aslında bu iletide güzelmiş..bence.... Evet güzel mesaj ama çocuk kalbinden çıkma mı ona bakmalı dostum.bana pek öyle durmadı( 12 yıllık bir öğretmen gözüyle bakıyorum) Fuat, komşu forum da dahil olmak üzere sağlı sollu oylarımız geliyor. modemi aç/kapa yaparak tekrar tekrar oy verilebiliyor, bilgilerinize... fark şu an itibariyle 81 e indi. Abi "eski dostlar düşman olmazmış".Hala kalbimde onlarca insan var o adresten. Yapılan yanlışlarıda unutmaya çalışıyorum.elimden gelen bu şimdilik. Var olsun hepsi. evet, bir çok dilek ve mesaj gerçekten çok güzel ve anlamlı. Şahsım adına onları da tebrik ediyorum. ancak takdir edersiniz ki şu an çok dürüst gözükmese de burada forum birlikteliği adına "Tek yürek ve tek bilek olmalıyız" diye düşünüyorum. saygılar... Freedooooom Yok len burda öyle bağrılmayacaktı Android telefonu olanlar icin taktik. Int paketiniz,varsa ilk once ondan,begenin. Sonra, mobil agi kapatip wifi acin kapatin,sonra tekrar mobil,agi acin. Tekrar begenebilirsiniz. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Hey yavrum Eylül insanlar senin yüzünden yoldan çıktı. Buna layık olup büyüüük bir insan olmalısın çok adilce gözükmese de artı bir reset daha; fark 77 ye indi. Bugün 1018 nolu iletinin sahibinin 50-60 oyu silindi ..Belkide bu yüzdendir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 400. oyda benden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ve 400. 20 tane attim heralde. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ve 400. 20 tane attim heralde. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Hasan 55 tane daha Hadi köpüğüm androidim göriyim seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Evet güzel mesaj ama çocuk kalbinden çıkma mı ona bakmalı dostum.bana pek öyle durmadı( 12 yıllık bir öğretmen gözüyle bakıyorum) Abi "eski dostlar düşman olmazmış".Hala kalbimde onlarca insan var o adresten. Yapılan yanlışlarıda unutmaya çalışıyorum.elimden gelen bu şimdilik. Var olsun hepsi. Freedooooom Yok len burda öyle bağrılmayacaktı Hey yavrum Eylül insanlar senin yüzünden yoldan çıktı. Buna layık olup büyüüük bir insan olmalısın Bugün 1018 nolu iletinin sahibinin 50-60 oyu silindi ..Belkide bu yüzdendir. öylede...sonucta...kücüklerin yüreklerinden cıkan şeylerin oylamasını büyükler yapıyor...yani kendi kendimizi kandırıyoruz..elbette arkadaşımızsın seni tutuyoruz ama ileti güzel geldi...bunuda söylemeden gecemiycem... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 öylede...sonucta...kücüklerin yüreklerinden cıkan şeylerin oylamasını büyükler yapıyor...yani kendi kendimizi kandırıyoruz..elbette arkadaşımızsın seni tutuyoruz ama ileti güzel geldi...bunuda söylemeden gecemiycem... Abim modemi aç kapa bir oy daha Son 53 Rize yolcusu kalmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 kızdım fuata..vermiycem...biz ne diyoz adam ne diyor..neymiş 12 yıllık hocaymış..sanki biz soba borusuyuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 kızdım fuata..vermiycem...biz ne diyoz adam ne diyor..neymiş 12 yıllık hocaymış..sanki biz soba borusuyuz... devir birlik olma devri Tevfikcim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Noluyo yahu:) Yağıyor maşşallah..f5 yapıyom 4 tane çoğalmış 1. ve 2. tutuşmuştur şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Nasil guzel olmus,mu. 2. Lik.garanti diyebiliriz. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 2. mi kaldı 445 benden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 abi ben korkmaya başladım.İncelemeye takılırız gibime geliyor.Takılmazsak bitti bu olay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 diğer bubalar şikayet etmesinde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 diğer bubalar şikayet etmesinde.... sen edersin diye düşünüyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap