Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl Yazar comment_74203 İyi o zaman 20 mayısta nereye geliyim arabayı almak için Bunu 19 mayis aksami konusalim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl Yazar comment_74204 Dostum takma kafana benim arabada da o sesten var. Bi sürü araba kullandım BMW'de de var Audi'de de aynı ses. Sıkıntı yok yani. Cok tesekkurler abicim normal bisi oldugunu dusunurek kafamfan silicem duymam bi sure sonra zaten belki gecer bile ilerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74232 yıllar önce corolla aracım vardı aynı sıkıntı oldu..bende daha arabayı yeni almışım hemen servise gittim ..ordaki usta aracın daha yeni dolayısıyla parçaları da yeni zamanla ses kaybolur dedi ve dediği çıktı.üretilen balata nın sertliği zamanla çok az da olsa azalıyormuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74298 arkadaşlar doğru söylüyor. 1990'lı yıllardan beri otomotiv sanayi asbestsiz (asbestos free) balatalara ve izolasyon malzemesine geçiş yaptı. Sentetik elyaflar ve reçine ile yapılan asbestsiz balatalar özellikle "soğuk" kullanımda ses yapıyor. açıp temizlemek ve tel fırça ile "girişmek" geçici sessizlik sağlıyor olsa da (balatayı söküp dış kenarlarını taşlayanlar var) kalıcı çözüm olmuyor. çin'den gelen "asbestli" balata kullananlar var ama asbest çok zararlı (hem siz hem de çevre için) tavsiye etmem. benzer bir şikayet "jantlarım leş gibi oluyor,fren tozu ile kaplanıyor" şeklindedir ve de sebep (asbestsiz balata) aynıdır. sonuç: bu modeller böyle .. kulağınızı o ses'e kapatın (tabi mümkünse) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74309 Ahahaha feda olsun sizin sayenizde aldim aslinda giulietta bakiyordum valla benim de kanıma bunlar girdi.. Sağolsunlar ki sonuç güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74406 yıllar önce corolla aracım vardı aynı sıkıntı oldu..bende daha arabayı yeni almışım hemen servise gittim ..ordaki usta aracın daha yeni dolayısıyla parçaları da yeni zamanla ses kaybolur dedi ve dediği çıktı.üretilen balata nın sertliği zamanla çok az da olsa azalıyormuş... Normal birsey oldugunu ogrenmek guzel tesekkurler:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74412 arkadaşlar doğru söylüyor. 1990'lı yıllardan beri otomotiv sanayi asbestsiz (asbestos free) balatalara ve izolasyon malzemesine geçiş yaptı. Sentetik elyaflar ve reçine ile yapılan asbestsiz balatalar özellikle "soğuk" kullanımda ses yapıyor. açıp temizlemek ve tel fırça ile "girişmek" geçici sessizlik sağlıyor olsa da (balatayı söküp dış kenarlarını taşlayanlar var) kalıcı çözüm olmuyor. çin'den gelen "asbestli" balata kullananlar var ama asbest çok zararlı (hem siz hem de çevre için) tavsiye etmem. benzer bir şikayet "jantlarım leş gibi oluyor,fren tozu ile kaplanıyor" şeklindedir ve de sebep (asbestsiz balata) aynıdır. sonuç: bu modeller böyle .. kulağınızı o ses'e kapatın (tabi mümkünse) Tesekkurler aciklayici cevap icin kendime normal bisi oldugunu inandirdigim icin duymuyorum artik Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl Yazar comment_74414 valla benim de kanıma bunlar girdi.. Sağolsunlar ki sonuç güzel Giuliettaclubtr olsa suan ordaydim belki. Belkide vardir ama ilk burayi gordum kader kismet Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201214 yıl comment_74434 Fordcu olmak isim olarak kötü olsada Alfisti olmaktan iyi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın