Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139721 Arkadaşlar yok mu yahu koca forumda focus 2,5 otomatik kullanan?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201213 yıl comment_139726 Var ancak topu topu 11000km kullandık..Ve aracı sıfır alıp bir sıkıntı yaşamayınca (manuel kısmı 5-6 kez kullanmışızdır) pek söylenek bir şey yok, biz kasa değiştiği için ve neredeyse aldığımız fiyata değiştirme fırsatı bulunca bunu değerlendirdik...Tabii şuda bir gerçek şu anki PS ile arasında dağlar var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139818 Dün de Maslak-Halkalı arasında kullanırken sık sık kendim vites değiştirmek istedim, vitesi + veya - yöne ittiğimde herhangibir değişiklik olmuyor. Vites büyütürken 2500 devir üzerindeyse büyütme işlemi yapıyor. Küçültme işleminide en fazla 2 den 1 e atabildim. O da durmak üzereykendi. Ben mi yaptım sistem kendisimi yaptı bilmiyorum. 1 kişiden daha fazla insan olmalı Focus 2,5 otomatik benzinli kullanan yahu! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139995 Dün de Maslak-Halkalı arasında kullanırken sık sık kendim vites değiştirmek istedim, vitesi + veya - yöne ittiğimde herhangibir değişiklik olmuyor. Vites büyütürken 2500 devir üzerindeyse büyütme işlemi yapıyor. Küçültme işleminide en fazla 2 den 1 e atabildim. O da durmak üzereykendi. Ben mi yaptım sistem kendisimi yaptı bilmiyorum. 1 kişiden daha fazla insan olmalı Focus 2,5 otomatik benzinli kullanan yahu! Demekki her gün gelip bakmıyorlar cidden çok kullanıp buraya uğrayan yok, genellikle keyfi kullanıyorlar demekki forumlarla işleri yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140433 dizel almadığın sürece hiçbir sorun olmaz sanırım. Dizellerde otomatik vites Cvt şanzımanda sorun yaşanabiliyor, benm başıma geldi gelecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140434 ayrıca vites geçişleri sürüş keyfi muhteşem bunu da ekleyim... dizellerde 110 bg ama benzinlide bilmiyorrum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın