Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

St spoiler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu gün aracımı teslim aldım.Sıkı bir pazarlıktan sonra birde st spoiler taktırdım(fiyatı söyleyemem söz verdim)

İnternette hiç beyaz araçla st spoiler resmi yoktu.Çok merak etmiştim nasıl duracağını.Düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.Benim fikrim ufacık parça tüm arabanın duruşunu değiştirdi.

Buyrun fotoğrafı

post-1870-0-39711400-1335561470_thumb.jp

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 11,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Çok hoş durmuş,ufak dokunuşlar çok şey değiştirebiliyor bazen.

Yanıtlama zamanı:

ST spoiler cok aradim bulamadim nerden taktirdiniz yer soylerseniz bende taktirmak istiyorum

Yanıtlama zamanı:

Bugun aradım fiyat aldım 40 gün yurtdışından gelme süresi var dediler 680 spoiler 270 işçilik-boya 1000 liraya yakın para yani :)

Yanıtlama zamanı:

güzel durmuş ..Sırada alçaltma , 18 jant ve güzel bir eksoz ucu olmalı..

Spoiler yapıştırma mı? Delip vidalamalı mı bu arada ?

Yanıtlama zamanı:

Daha detaylı fotoraflar bekliyoruz.Aracınz hayırlı olsun.

Alper Albayrak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Spoiler orjinal olduğu için üstündeki stock spoiler çıkıyor buda yerine cuk diye oturuyor.Aynı vida yerlerinden takılıyor.

Ben bu spoiler ı izmir izkardan aldım ama dediğim gibi fiyatını söyleyemem.Yeni araç aldığım için güzel bir indirim yaptılar.Sonradan isteseydim aldığım fiyata olacağını sanmıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bu konu uzerinden devam edeyim dedim ST spoiler buldum araci aldigim bayide deponun arkalarindan cikti boyaya gonderdiler 1-2 gune fotolar yeni konu acarim. Buarada orda servis danismani Ilker Özdel Mertol abiyi taniyormus selamlarini iletti :kıhkıh: sitemizdende haberleri var meshuruuz :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bu konu uzerinden devam edeyim dedim ST spoiler buldum araci aldigim bayide deponun arkalarindan cikti boyaya gonderdiler 1-2 gune fotolar yeni konu acarim. Buarada orda servis danismani Ilker Özdel Mertol abiyi taniyormus selamlarini iletti :D sitemizdende haberleri var meshuruuz :kıhkıh:

hayırlı olsun,nekadara aldınız acaba?

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun,nekadara aldınız acaba?

Tesekkurler yarin taktiricam insallah. Yakupunda dedigi gibi yazdim orayada 538+KDV +iscilik toplam 800 liraya yakin bir para

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun, çok yakışmış...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dediğim gibi kesinlikle tavsiye ediyorum.Uzun yolda ve yüksek süratte denedim en ufak rahatsız edici bir rüzgar sesi yok.

Nekadarı doğru bilmem bana pek mantıklı gelmedi ama bunun görüntüsü haricinde yüksek hızlarda araca sedan etkisi yaptığından bahsediyorlar.

Bilmeyen arkadaşlar için çok araştırdığım bir konu olan hatchback araç düşük hızlarda daha iyi yol tutar sedan araçsa yüksek süratlerde yola daha iyi oturur mantığıyla bakıldığında 2 özelliği tek araçta topluyor bu spoiler.(Örnek bkz tüm wrc ralli araçları)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.