Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69363 Powershift sahipleri keyif insanlarıymış, öyle diyorlar ! doğru demişler... ne sallıcam ayağımı kolumu sağa sola... gaza basıyorum gidiyor, frene basıyorum duruyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl Yazar comment_69417 Bende karar verdim zaten yaptırmıyorum.Aradılar bugün şuan düşünmüyorum dedim.Ruhsat bugün çıktı hayırlısı ile yarın arabama kavuşacağım.Zaten boya korumayı daha önceki arabalarımada kandim uygulamıştım.Yine uygularım, başkada bişeye gerek yok zaten şimdilik.Herkese önerileri için teşekkürler.Yarın "benim arabam" bölümünde resimlerle görüşmek üzere. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69585 Bende karar verdim zaten yaptırmıyorum.Aradılar bugün şuan düşünmüyorum dedim.Ruhsat bugün çıktı hayırlısı ile yarın arabama kavuşacağım.Zaten boya korumayı daha önceki arabalarımada kandim uygulamıştım.Yine uygularım, başkada bişeye gerek yok zaten şimdilik.Herkese önerileri için teşekkürler.Yarın "benim arabam" bölümünde resimlerle görüşmek üzere. hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın