Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67618 Sırf çok merak ettiğim için şimdi gittim arabaya,baktım,aux grişine basınca ince bir ses geliyor,sesi çok açınca ince ses çoğalıyor,ses girişi etkin diye basınca da ses çoğalıyor..Ancak şunu söylüyeyim,ben daha önce aux girişine mp3 çalarımı bağladım ve böyle bir ses duymadım,sanırım boştayken yapıyor bunu,mp3 çalar bağladığınızda da yapıcak mı acaba?Telefonu bağladığınızda yaptığını söylemişssiniz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67622 Bende usb de yapıyor şarkı bitince yeni şarkıya geçinceye kadarki bpşlukta gıcık bi vızıldama var USB de olmadığına eminim bende hiç olmadı hiçbir parazit sesi yok.....Aux girişinde boştayken var evet,ama herhalde arabanızı da aux girişinde tutmuyorsunuzdur....Mp3 ile deneyeceğim yarın..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67623 Yarın biraz kurcalayalim bakalım. Gerçi hergün kullanıyorum usb üzerinde duymadım. Aux derken usb girişi yanındaki 3,5luk girişi mi kast ediyorsunuz.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67624 O dediğiniz özellik sadece iphone telefonlarında mevcut hem öyle bile olsa telefondaki eq ayarlanı alamazsınız araç ne ses verirse onu dinlersiniz. (,yani büyük ihtimalle sizin aracın ses sisteminde sorun var.)dediğiniz için yazımı tam okumadığınızı düşündüm.Bu ses ten dolayı diğer araçlarada baktım hatta test aracıda dahil yazmıştım.Neyse ilk etepta farketmemiş olabilirsiniz. Ben büyüttüm kusura bakmayın.Bu konuda gerçekten canım sıkıldı.aux bağlantısı yapmasam bile aux dümesine basıp sesi 20 lere getirdiğimde bile çok rahatsız edici bir ses. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67626 USB de olmadığına eminim bende hiç olmadı hiçbir parazit sesi yok.....Aux girişinde boştayken var evet,ama herhalde arabanızı da aux girişinde tutmuyorsunuzdur....Mp3 ile deneyeceğim yarın..... Aux ta boştayken yapması normal bencede Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67631 evet tam olarak o girişten bahsediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67633 sadece boştayken yapmıyor telefon takılıykende boştaykende harici usb flashdisk takılıykende yapıyor bu sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67637 aux ile alakalı her durumda bu sesi alıyorum (sanırım özeti bu olsa gerek) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67643 Aux kullanımında sorun var o zaman...enteresan...yarın ilk işim mp3 le denemek olacak..Yalnız ben daha önce mp3 ü aux a taktığımda o ince elektronik sesi hiç duymamıştım....Ya da dikkat etmedim..Gerçi hiç aux kullanmıyorum zaten,cep telefonunu da müzik deposu olarak kullanmam hafızası dolmasın diye,usb den kullanıyorum,hatta cd bile kullanmıyorum hiç usb var diye herşeyi mp3 yapıp flash belleğe atıyorum,cd çaları 1-2 kez falan kullanmışımdır bugüne kadar....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67644 Birde ben bu arabaya daha önceki anfi beslemeli ses sistemimi monte edicem işte o zaman bu ses çoğalıcak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67647 emre bey o vızıldama hep var şarkının bittiği boşlukta ses kesildiğinde duyuyorsunuz o sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67650 Aux dan böyle bir ses gelmesinin en büyük nedeni sanırım aracın kendi elektronik sisteminden kaynaklanıyor,çünkü çok fazla elektronik özellik var....Öte yandan boştayken değilde bir harici ayhıtta bağlıyken yapıyorsa acilen bunun düzeltilmesi gerekir,sonuçta mp 3 çalar bağlamak isteyende olabilir,her ne kadar aux artık demode bir bağlantı şekli olsa da hala kullanmak isteyenler olabilir,bunun çözülmesi lazım...Ya çok merak ettim şimdi,gidip bakıcam da çift taraflı jack yok.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67666 Aux girişi ses sisteminde preanfi ile anfi arasına yapılan bir giriştir.Bahsettiğiniz problem kronik olabilir,kablolamada cızırtı almaması içi kullanılan topraklamalı kablo kullanılmamış ya da topraklama kablosu fabrika çıkışı bağlanmamış olabilir ya da aux kablosuyla beraber yanyana bağlanmış olan diğer kablolar bu cızırtıya sebep olabilir.Denemenizi tavsiye edebileceğim bir şey var.3.5mm jack ı aux girişine takın kablonun diğer ucunda kalan kısmındaki ucun bütün ayaklarını aracın herhangi bir yerindeki şaseye değdirip teybin sesini açın ve cızırtıyı tekrar dinleyin büyük ihtimalle sesin kesilmesi gerek.Eğer kesilmiyorsa ses sisteminde bir sorun vardır.Gerçi ben bunları yazdım fakat şimdi aklıma geldi siz daha aracı almamıştınız,neyse bilgi olarak burada kalsın bu sesle ilgili sorun yaşayan varsa bunu deneyebilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67670 Tekrar konuşmaya yarın bayiye gidicektim bu dediğinizi orada deniycem.O şekilde düzelirse sayenizde ford a yol göstermiş oluruz. Birde anlamadığım ve sinirlendiğim onca mühendis onca elektrikçi o kadar çalışan ya biri farketmezmi bu sorunu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67676 emre bey o vızıldama hep var şarkının bittiği boşlukta ses kesildiğinde duyuyorsunuz o sesi Ama benim sattığım style da yok gibiydi en iyisi cd Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın