Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Vay vay vay jantlara bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 :kıhkıh:yusufum güldürdün beni akşam akşam....süper jantlar....focusa da yakışır deme... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Vay vay vay jantlara bak aaaaa Müjde Ar mı o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 aaaaa Müjde Ar mı o evet hatta gelende Faruk Peker galiba!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 ya şimdiiiiiiiii öle yerlere geldinizki...gençligimde faruk pekere aşırı benzeitirlerdi beni de....hey allahım...neyse bi dügünde yaşlı bir teyzemiz de benzetti ay.yavrımmmm o adama cok benziyon ama hep kötü rollere giriyo be yavrumm falan...boşver anne dedim ya..rolün iyisi kötüsü olmaz....neyse bir resim birden fazla diyalog demekki o dönem herkes pencere sıkıştırma derdindeymiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 ya şimdiiiiiiiii öle yerlere geldinizki...gençligimde faruk pekere aşırı benzeitirlerdi beni de....hey allahım...neyse bi dügünde yaşlı bir teyzemiz de benzetti ay.yavrımmmm o adama cok benziyon ama hep kötü rollere giriyo be yavrumm falan...boşver anne dedim ya..rolün iyisi kötüsü olmaz....neyse bir resim birden fazla diyalog demekki o dönem herkes pencere sıkıştırma derdindeymiş... Hah ha a a !.. Gerçekten de andırıyorsun ama, bende çok güzel Tecavüzcü Coşkun taklidi yapardım bu esnada sinir olup çığlık atan bile olurdu :k ıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 vay be amma tehlikeli dönem geçirmişik...yinede normaliz iyi sıyırmışık allah muhafaza.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2011 Sedat Abinin bizim forumda olması ne iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 :kıhkıh:yusufum güldürdün beni akşam akşam....süper jantlar....focusa da yakışır deme... Yakışmamı abicim cuk oturur hemide. Ne cevherler varmış bizim forumda. Hepsini bi jant çıkardı ortaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 abi ST body kit yapalımmı senin yavruya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 bence sen gel al arabayı nasılsa garfi yok...ne yaparsan yap...geri getirmeyi unutma (sloganı verelim alttan test arabalarındaki) mali bilancoyu..cıkart..ne yapayım...bugün sabuncubeli...dikiz aynası beyazmıbeyaz.....bir focus 3 arkamda saygılar deim...gec...gecerken birde korna...önüme aldım zınnnnnk dedi uctu gitti...dikiz aynasından bile güzel gavur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2011 Chip 750 lira 17 jantlar + lastikler 1500-2000 lira ST body kit 1500 lira far sis xenon ( farlar mecrekli ) 600 lira cam filmi 200 lira Tamam dersen ilk uçakla geliyorum abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap