Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_195865 Arkadaşlar yeni konu açmayım, benzerlik nedeniyle buraya yazayım; Biraz önce yoldan geldim, işe geliş yolumda yaklaşık 5 km kadar %10 dik, kıvrımlı bir yokuş var. O yokuşa girmeden önce göstergem tam çeyrek depodaydı. Yokuş bitti, birden araba öttü, bir baktım yakıt ışığı yanmış, gösterge tam sıfırda, kalan menzil 40 küsür gösteriyor. Tedirgin oldum ve en yakın Shell'den 40 liralık nitro aldım, yeni yakıt alınca gösterge yarım depoya yaklaştı ve kalan menzile 400 dedi, anladım ki biraz önce gösterdiği o düşük yakıt hataymış. Dik rampalarda sizde de böyle bir şey oluyor mu, bu normal mi, başına gelen oldu mu? Böyle ucuz bir hata umarım hepsinde yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_195876 Arkadaşlar yeni konu açmayım, benzerlik nedeniyle buraya yazayım; Biraz önce yoldan geldim, işe geliş yolumda yaklaşık 5 km kadar %10 dik, kıvrımlı bir yokuş var. O yokuşa girmeden önce göstergem tam çeyrek depodaydı. Yokuş bitti, birden araba öttü, bir baktım yakıt ışığı yanmış, gösterge tam sıfırda, kalan menzil 40 küsür gösteriyor. Tedirgin oldum ve en yakın Shell'den 40 liralık nitro aldım, yeni yakıt alınca gösterge yarım depoya yaklaştı ve kalan menzile 400 dedi, anladım ki biraz önce gösterdiği o düşük yakıt hataymış. Dik rampalarda sizde de böyle bir şey oluyor mu, bu normal mi, başına gelen oldu mu? Arabanın durduğu yere göre değişiyor abi ama hiç ilerlerken başıma gelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_195947 Dik rampalarda sizde de böyle bir şey oluyor mu, bu normal mi, başına gelen oldu mu? Hiç dikkatimi çekmedi, izlemek lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın