Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241140 Evet Alperenim sırada sağ üst 2 adet imprant çakılması,sünüst ve kemik ekimi var, oy oy oy......... oturduğum yerde tüylerim diken diken oldu diyemedim ya laa dişçiden kotkarım dişçi dedin abim tüyler intihar etti Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241142 oturduğum yerde tüylerim diken diken oldu diyemedim ya laa dişçiden kotkarım dişçi dedin abim tüyler intihar etti Tanerim bende korkuyorumda napcaz işte, kuzu kuzu koltuğa oturuyorum işte...):)tabii maddi tarafıda ayrı konu yaw.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241143 Tanerim bende korkuyorumda napcaz işte, kuzu kuzu koltuğa oturuyorum işte...):)tabii maddi tarafıda ayrı konu yaw.... abim sen baya cesursun valla ben dişçi kokusunu aldığım kaldırımda bilem yürüyemiyom Mayıs 6, 201412 yıl taner eviş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241144 avim sen baya cesursun valla ben dişçi kokusunu aldığım kaldırımda bilem yürüyemiyom Tanerim yaptırmassam yemek yiyemem. :)::) mecbuuurrrrr :):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241145 Mordor'un Tezenesi'nden gelsin; Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm, Gollum hep seni arıyor, neredesin sen? Game og thrones türküsü... Ocağın sönsün nasıl bir tahtsın Üstüne çıkan 2 yıl kalsın Joffrey’in öcünü Cersei alsın Tyron’dan bulasın Westeros City Ak gezen yurdu Kral joffrey’i Zehri kim verdi Sarı Khalessi sal dragonu Ejderden bulasın Nemrudun kızı melodisiyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241146 Tanerim yaptırmassam yemek yiyemem. :) : mecbuuurrrrr :) :) :) konu illa günün yemeğiine gelecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241147 konu illa günün yemeğiine gelecek Eeeee niye yaşıyoruz yaw..::):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241148 Eeeee niye yaşıyoruz yaw.. : :) :) doğrudur bu arada kariyer rekorumu geliştiriyorum 74 kg olmuşum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241150 doğrudur bu arada kariyer rekorumu geliştiriyorum 74 kg olmuşum O vakit benim kariyer sağlam 100 numara:)::)):)): gerçi biraz küsüratıda var ama neyse::)):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241151 O vakit benim kariyer sağlam 100 numara:): :) ) :)): gerçi biraz küsüratıda var ama neyse: :) ) abim %100 adamsın ondan kilo da ona göre olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl Yazar comment_241152 abim %100 adamsın ondan kilo da ona göre olsun Maşallah forum hep öyle.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241159 Game og thrones türküsü... Ocağın sönsün nasıl bir tahtsın Üstüne çıkan 2 yıl kalsın Joffrey’in öcünü Cersei alsın Tyron’dan bulasın Westeros City Ak gezen yurdu Kral joffrey’i Zehri kim verdi Sarı Khalessi sal dragonu Ejderden bulasın Nemrudun kızı melodisiyle... O zaman Kibariye'den geliyor: Elfl'ler kadir kıymet bilmiyor anne, senin kadar kimse sevmiyor anne. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın