Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus 2.5 hb bagaj su alma

Emre Şener

Soru

Arkadaşlar herkese merhaba,

2009 hb focusum var. Bagaj sağ tarafı zemininde ıslanma yapıyor. Stopu söktüm, kablo bağlantı kauçuk contaları deforme olmuştu, Güzelce silikonlayıp yerine oturtturdum. Aradan birkaç gün sonra yağmur yağdığında kontrol ettim su sadece bagajın zeminine su geliyor. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Bagajda sağ ve soldaki döşemeleri söktüğünüzde 2 tane havalandırma ızgarasına benzer parça göreceksiniz, kapılar kapandığında içerideki basıncı tahliye etmesi için var, bunların çerçeveleri zamanla yapısını kaybediyor ve kenarlarından su almaya başlıyor. Tavsiyem arka tamponu söküp bunların kenarlarına tekrar silikon veya yalıtım malzemesi sürmeniz. Direk bagaj zeminine gidiyorsa su, genelde bunlardan kaçırıyordur. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
4 dakika önce, Semih G. yazdı:

Bagajda sağ ve soldaki döşemeleri söktüğünüzde 2 tane havalandırma ızgarasına benzer parça göreceksiniz, kapılar kapandığında içerideki basıncı tahliye etmesi için var, bunların çerçeveleri zamanla yapısını kaybediyor ve kenarlarından su almaya başlıyor. Tavsiyem arka tamponu söküp bunların kenarlarına tekrar silikon veya yalıtım malzemesi sürmeniz. Direk bagaj zeminine gidiyorsa su, genelde bunlardan kaçırıyordur. 

Semih bey sağ ve sol döşemeleri söktüm ancak herhangi bir havalandırma ızgarası yok. Hb ve sedan araçlar farklı olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
Bir saat önce, Emre Şener yazdı:

Semih bey sağ ve sol döşemeleri söktüm ancak herhangi bir havalandırma ızgarası yok. Hb ve sedan araçlar farklı olabilir mi?

HB Sedan veya kasa/model farketmez. Her arabada var ve aynı yerde.

Tamponu sökmeniz lazım. 

20200607_185419(1).jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
9 saat önce, Emre Şener yazdı:

Olamaz, muhakkak vardır. Linkteki araç sedan ama yardımcı olabilir, yol çizebilir size bir izleyin derim.

https://youtu.be/B5eEcQOdklo?si=x6EaRRCx7orsIK8v

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.