Yanıtlama zamanı: Mart 3Mar 3 comment_524049 2024 focus titanyum x araçtan uzaklastigimizda otomatik kilitleme varmı varsa nasıl aktif ediyoruz malum yeni araclarda bu sistem var belli mesafe uzaklaşınca otomatik kilitleniyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4Mar 4 comment_524052 Halen tüm modellere gelmedi. Mercedeste yok, pejo da var 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4Mar 4 comment_524053 16 saat önce, Sefa Durgutlu yazdı: 2024 focus titanyum x araçtan uzaklastigimizda otomatik kilitleme varmı varsa nasıl aktif ediyoruz malum yeni araclarda bu sistem var belli mesafe uzaklaşınca otomatik kilitleniyor sizin araçta durum nedir bilmiyorum benim araç 2024 tit x güvenlik paketli uzun kısa far özelliği kapalıydı açtırdım çok kullanışlıymış bence bu özelliğiniz kapalıysa bunu açtırın derim, bunun yanında tek tuşla aracı kitleyince camlarım kapanması, alarm, hız limit uyarısının sesini kapattırdım ayar ediyordu beni, hıza duyarlı kilitleme,şerit takip hassasiyet arttırma, en kullanışlısı otomatik uzun kısa far özelliği Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5Mar 5 comment_524061 04.03.2026 - 09:00 tarihinde, Adem Kazıl yazdı: otomatik uzun kısa far özelliği Aslında bunu bende istiyorum ama nasıl yapsak ki. Kime gidelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5Mar 5 comment_524064 5 saat önce, Mete Turfan yazdı: Aslında bunu bende istiyorum ama nasıl yapsak ki. Kime gidelim. kugada açılabiliyormu emin değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5Mar 5 comment_524066 1 dakika önce, Sefa Durgutlu yazdı: Uzun kısa özelliği nedir onu bilmiyorum Uzun kısa farı kendi açıp kapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6Mar 6 comment_524067 16 saat önce, Adem Kazıl yazdı: kugada açılabiliyormu emin değilim Şerit takip sisteminin kamerasını kullanıyor bildiğim kadarıyla, kamera varsa açılma ihtimali yüksek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın