Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Periyodik bakıma Yetkili Servis'e gidilmezse komple garanti dışımı kalır ?

Can.B

Soru

Arkadaşlar 2023 model ford focus aracım var ford 30 bin bakıma 22000 TL gibi absürd bir fiyat verince bakımı dışarda özel servise yaptırdım 2 ay önce , şuanda ise aracımın göğsü ile gösterge tablosu arasında bir açıklık var , facebook grubunda serviste değiştirenler olmuş komple göğsü , ben de servise gitsem aracımı siz periyodik bakıma gelmemişsiniz aracınız garanti dışı diyip ilgilenmezler mi yoksa sadece motor kısmı garanti dışı kalır ve diğer aksamların garantisi devam ediyor mudur ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Araç sistemde garanti dışı görünürse, garantiden işlem yapamazlar. Sadece garanti dışı kalması için özel şartlar olabiliyor, sistemden kontrol etmek lazım. Mesela mersoda bakımı 90 gün ya da 3000 km kaçırdığınızda araç garanti dışı kalıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
1 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Araç sistemde garanti dışı görünürse, garantiden işlem yapamazlar. Sadece garanti dışı kalması için özel şartlar olabiliyor, sistemden kontrol etmek lazım. Mesela mersoda bakımı 90 gün ya da 3000 km kaçırdığınızda araç garanti dışı kalıyor.

nette yaptığım araştırmalarda periyodik bakıma gitmeyen aracın sadece motor garantisi garanti dışı kalır diye gördüm  , yarın öbürgün ekranı bozulsa yapmayacaklar mı yani 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
44 dakika önce, Can.B yazdı:

nette yaptığım araştırmalarda periyodik bakıma gitmeyen aracın sadece motor garantisi garanti dışı kalır diye gördüm  , yarın öbürgün ekranı bozulsa yapmayacaklar mı yani 

Mantıken bu daha doğru. Bakımdan etkilenmeyen parçaların garantilerinin de etkilenmemesi gerekir. Ayıplı ürün olur ve buna kanunen itiraz edemezler. Yalnız garantiyi yasa ile sınırlayabilirler.

Murat Kav. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.