Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62337 Arkadaşlar, hani hoşumuza giden, ah çektiğimiz plakalar vardır. Anlam ifade ederler. Bu tür plakalar varsa arşivlerinizde, ya da bu tür plakalara rastlayıp paylaşmak isterseniz diye böyle bir konu açıyorum. İlk paylaşım benden. Ve gerçekten efsane 1 plaka. Nasıl ama Tamamen kendi çekimimdir. Telif hakkı falan önce aracın sahibine, sonra bana aittir. Nisan 10, 201214 yıl Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl Yazar comment_62340 Rastlarsınız diye şeyettirdiydim. İlla Efsane olmasına gerek yok canım. Özel plakalar var ya, onlar da olur. Ayrıca plaka içinde yorum yaparsanız sevinirim. Nisan 10, 201214 yıl Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62346 Bu Plaka Yakuba Tolga abiye ve Yusuf abiye gelsin Bunlada gönül alalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62348 Bu Plaka Yakuba Tolga abiye ve Yusuf abiye gelsin Bunlada gönül alalım Alttakı resım tabı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62349 Onurcan isimli bir arkadaşın plakasıydı. Türkiyde yüklenmiş ilk cooper S ti kendisi. Ayrıca tuzladaki autodrom kapanmadan önce time trial pist rekoru bu aracın elindeydi Ceza evi aracının plakası başka ne olacakki Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl Yazar comment_62357 Cezaevi aracı ve Renault 9 un plakalı iyiymiş. Of Lu larda hoş. Trabzonluları her daim takdir etmişimdir. Hatta bu gün bir Tempra gördüm. Plakalığında "Bize Her Yer Trabzon" yazıyordu. Hoşuma gitti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın