Yanıtlama zamanı: Ocak 29Ock 29 comment_523758 2024 focus titanyum x ön ve arka kameralar kayıt yapiyormu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29Ock 29 comment_523760 Bildiğim kadarı ile hayır. Zaten teknik yeterliğe sahip değil sistem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30Ock 30 comment_523768 Iyi gunler benim 2020 focus da geri görüş kamerasinda klivauz çizgileri yok bu konuda bilgisi olan var mi? Ayni aractan arkadasimda da var onda kilavuz cizgileri gözüküyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30Ock 30 comment_523773 4 saat önce, Halil C. yazdı: Iyi gunler benim 2020 focus da geri görüş kamerasinda klivauz çizgileri yok bu konuda bilgisi olan var mi? Ayni aractan arkadasimda da var onda kilavuz cizgileri gözüküyor Orjinal kamera ise çıkması lazım. Belki ayarlardan kapalıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30Ock 30 comment_523775 7 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Orjinal kamera ise çıkması lazım. Belki ayarlardan kapalıdır. Ben aracin ikinci sahibiyim ilk kullanicida 2023 yilinda yetkili serviste kamerasi değişmiş. Yetkili servis yan sanayi takmaz diye düşünüyorum. Bende sonradan farkettim gözükmediğini dikkat etmemistim.kullanma klavuzuna baktim minimum 50 km hizla 5 dakika boyunca araci duz konumda sürün aktif olacak diyor ama olmadı.ayarlardan açık konumda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın