Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20251 yıl comment_522511 dün hastane otoparkına aracı bıraktım. yaklaşık 6 saat sonra gelip aracı çalıştırdığımda telefon kablosuz olarak bağlantı. telefondaki whatsapp bip uygulamaları haritalar mesajlar sesli komut bütün uygulamalar eksiksiz çalışıyordu. daha sonra denediğimde bağlanmadı? servis kablosuz bağlantının olmadığını söyledi ama daha önce birkaç kez oldu bağlanıyor? kablosuz olarak ekran Ağustos 14, 20251 yıl Ali Gök tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20251 yıl comment_522516 Sync 4 ise kablosuz bağlantı (kablosuz android auto ve carplay) standart. Bazen sıkıntı olabiliyor, genellikle telefon kaynaklı. Telefonu yeniden başlatmak, bluetooth açık olduğuna emin olmak gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20251 yıl Yazar comment_522517 sync4 ama bakıma gittiğimde de söyledim güncelleme bekliyoruz kablosuz bağlantı yok demişti. bazen böyle kendi kendine bi güzellik yapıyor. servise özellikle sordum yok demişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20251 yıl comment_522519 Durduk yere olup güncelleme gerekmesi anlamsız görünüyor. Gerçi geçmişte android auto kullanıcıları pejo arabalardaki wireless AA özelliği disabled oldu diye şikayet ediyorlardı. Sonrası ne oldu bilemiyorum. Ama yeni bir konu değil. Carplayde böyle bi sıkıntı olmadı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın