Fatih Cift Oluşturma zamanı: 8 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 8 saat önce Bizim araçların kataloğunda yakıt tüketimi olarak şehir dışı 4,9 lt yazıyor(1.4 benzinli atmosferik). Daha önce hiç test etmemiştim acaba gercekten bu rakamı yakalayabilirmiyiz diye.Haftasonu ailecek Ankara'dan İzmir'e gitmemiz gerekiyordu. Fırsattan istifade deneyeyim dedim. Arabada gidişte 3 yetişkin 2 çocuk bagajda 3 valiz 2 küçük çanta ile dönüşte sadece ben vardım yani araba boştu.1100 km yolu gidip geldim. Gidiş ortalamam 5.1 lt dönüş ortalamam 4,9 lt olarak deneyimledim. Hız olarak 80-100 km arasında sürdüm.(Çoğu yerde Eds var ve 3 yerdede sabit radar var.) hız ortalaması gidiş ve dönüşte 76 km olarak çıktı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Gayet güzel değerler elde etmiş ve fabrika verilerini yakalamışsın 👏 (Yavaş gidemeyen ben seni takdir ediyorum 😀) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Teşekkür ederim Gürkan hocam 👏 Tabi her zaman böyle kullanamıyoruz. Sadece denemek istedim acaba tutturabilirmiyim diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap