Fatih Cift Posted July 28 Report Share Posted July 28 Bizim araçların kataloğunda yakıt tüketimi olarak şehir dışı 4,9 lt yazıyor(1.4 benzinli atmosferik). Daha önce hiç test etmemiştim acaba gercekten bu rakamı yakalayabilirmiyiz diye.Haftasonu ailecek Ankara'dan İzmir'e gitmemiz gerekiyordu. Fırsattan istifade deneyeyim dedim. Arabada gidişte 3 yetişkin 2 çocuk bagajda 3 valiz 2 küçük çanta ile dönüşte sadece ben vardım yani araba boştu.1100 km yolu gidip geldim. Gidiş ortalamam 5.1 lt dönüş ortalamam 4,9 lt olarak deneyimledim. Hız olarak 80-100 km arasında sürdüm.(Çoğu yerde Eds var ve 3 yerdede sabit radar var.) hız ortalaması gidiş ve dönüşte 76 km olarak çıktı. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Posted July 28 Report Share Posted July 28 Gayet güzel değerler elde etmiş ve fabrika verilerini yakalamışsın 👏 (Yavaş gidemeyen ben seni takdir ediyorum 😀) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatih Cift Posted July 28 Author Report Share Posted July 28 Teşekkür ederim Gürkan hocam 👏 Tabi her zaman böyle kullanamıyoruz. Sadece denemek istedim acaba tutturabilirmiyim diye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Demir Posted July 28 Report Share Posted July 28 (edited) bende focus 3 ü denemiştim.. 4.4 dü sanırım 90 la gidince ara ara da kamyon sollamak için 100-110.. 4.6 yakalamıştım.. burada kriter 90.. gidiş-dönüşlü ve deniz seviyesi yolculuğu olduğu için kesin ölçüm yapmışsınız. başarılı kısaca 🖕 Edited July 28 by Mehmet Demir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts