Yanıtlama zamanı: Ocak 10Ock 10 comment_523594 teşekkür ederim. bu sefer kablosuz bağlantıyı da ısrar edeceğim çnkü araç daha önce kendi kendine kablosuz bağlandı. whatsapp bip mesajlar haritalar hepsi ekrandaydı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12Ock 12 comment_523606 sıfırlamayı bulamadım araç ekranında. artık iş servise kaldı ancak servisin kablosuz bağlantı yok demesi ilginç Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14Ock 14 comment_523646 yazılım güncellemesi yapıldı dediler egryi sıfırladık dediler ne işe yaracak acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14Ock 14 comment_523647 Aracın tepkisinden anlaşılır heralde abi partikül açma sıklığından falan hissederiz olumlu bir değişiklik olur ise eskiden ne sıklıkta açıyordu güncelleme sonrası nasıl olacak inşallah düzelir ara ara bilgilendirirsiniz artık bizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14Ock 14 comment_523648 tabiki bende merak ediyorum. keşke bunun araç bilgisayarından görebilsek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3Şbt 3 comment_523821 14.01.2026 - 20:15 tarihinde, Ali Gök yazdı: tabiki bende merak ediyorum. keşke bunun araç bilgisayarından görebilsek Ali bey selamlar sürekli soruyorum kusuruma bakmayin ama konu benim icin belilrleyici olacak guncelleme yaptirmistiniz partikul filtresi egzos asiri yuklendi uyarisi icin cok kafami karistiriyor ne durumdasiniz memnunmusunuz yapilan islemden aracta degisiklik varmi sizce ise yaradimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4Şbt 4 comment_523823 güncellemeden sonra 10 gün sürekli şehir içinde kullanmama rağmen bi daha uyarı vermedi. daha sonra uzun yol yaptım. şuan için bir sorun görünmüyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın