Mustafa Karaca Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 10:03 Raporla Share Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 10:03 Merhabalar, aracıma cila almak istiyorum. Daha önceden turtle wax ice serisi kullandım çok da memnundum ama bitti. Artık o serinin üretimi yokmuş. Uygulaması kolay hem kaporta hem plastik aksam ikisinde de kullanabileceğim bir cila arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aksekioğlu Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 16:53 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 16:53 PİYASADA BULUNAN EN İYİ OTO CİLALARI Araba Cilası Değerlendirme 1Sonax Hızlı Araba Cilası⭐ 10/10 2Turtle Wax Hızlı Cila ve Boya Koruma⭐ 9.9/10 3Belco Silikonlu Oto Cila⭐ 9.8/10 4Newmix Hızlı Cila 500 ml⭐ 9.8/10 5Autokit Carnauba Pasta Cila⭐ 9.7/10 6Magurex Ultra Hızlı Cila 473 ml⭐ 9.7/10 7Meguiars Ultimate Quik Wax 473 ml⭐ 9.7/10 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 17:31 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 17:31 37 dakika önce, Mustafa Aksekioğlu yazdı: PİYASADA BULUNAN EN İYİ OTO CİLALARI Araba Cilası Değerlendirme 1Sonax Hızlı Araba Cilası⭐ 10/10 2Turtle Wax Hızlı Cila ve Boya Koruma⭐ 9.9/10 3Belco Silikonlu Oto Cila⭐ 9.8/10 4Newmix Hızlı Cila 500 ml⭐ 9.8/10 5Autokit Carnauba Pasta Cila⭐ 9.7/10 6Magurex Ultra Hızlı Cila 473 ml⭐ 9.7/10 7Meguiars Ultimate Quik Wax 473 ml⭐ 9.7/10 Turtle wax da hangi seriyi önerirsiniz? Sonax da briliant Shine detailer kullandım bence övüldüğü kadar değildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aksekioğlu Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:32 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:32 Ben geçen yıl Turte Wax-Dry sprey olanından almıştım.Kullanımı kolay.oldukça da iyi sonuç aldım. Fakat yine de tercih sizin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:50 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:50 17 dakika önce, Mustafa Aksekioğlu yazdı: Ben geçen yıl Turte Wax-Dry sprey olanından almıştım.Kullanımı kolay.oldukça da iyi sonuç aldım. Fakat yine de tercih sizin. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Salı saat 05:02 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 05:02 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 20:36 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 20:36 26.05.2025 - 13:03 tarihinde, Mustafa Karaca yazdı: Merhabalar, aracıma cila almak istiyorum. Daha önceden turtle wax ice serisi kullandım çok da memnundum ama bitti. Artık o serinin üretimi yokmuş. Uygulaması kolay hem kaporta hem plastik aksam ikisinde de kullanabileceğim bir cila arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 bir turtlewax cı olarak, turtle wax dan devam edin derim. şu anda seramik sprey cilası var ki uygulama süresi eskiye göre 3 te 1 düştü. eliniz çabuksa yarı yarıya.. ve bu durumda canınız isterse yılda 2 kesin 3 kez tekrarlasanız olur. ice serisini bende kullandım.. tamponlara bazen hardshell carnabua klasik uyguladıklarımda oldu. imzamdaki blog u ziyaret edebilirsiniz. ama bu ürün artık birçok şeyi yıktı. şu anda bunu kullanıyorum, çok memnunum (hızlı cila ile karıştırmayın, bildiğiniz cila bu ürün) turtlewax seramik sprey cila Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 09:28 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 09:28 12 saat önce, Mehmet Demir yazdı: bir turtlewax cı olarak, turtle wax dan devam edin derim. şu anda seramik sprey cilası var ki uygulama süresi eskiye göre 3 te 1 düştü. eliniz çabuksa yarı yarıya.. ve bu durumda canınız isterse yılda 2 kesin 3 kez tekrarlasanız olur. ice serisini bende kullandım.. tamponlara bazen hardshell carnabua klasik uyguladıklarımda oldu. imzamdaki blog u ziyaret edebilirsiniz. ama bu ürün artık birçok şeyi yıktı. şu anda bunu kullanıyorum, çok memnunum (hızlı cila ile karıştırmayın, bildiğiniz cila bu ürün) turtlewax seramik sprey cila Sizin yorum yazmanız benim için önemli, çünkü ice serisini sizin tavsiyenizle almıştım 😊 gerçekten çok memnundum. Turtle wax ürünlerini sonaxa göre daha başarılı buluyorum. Ama ice serisi sonrası tam istediğimi bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 14:58 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 14:58 5 saat önce, Mustafa Karaca yazdı: Sizin yorum yazmanız benim için önemli, çünkü ice serisini sizin tavsiyenizle almıştım 😊 gerçekten çok memnundum. Turtle wax ürünlerini sonaxa göre daha başarılı buluyorum. Ama ice serisi sonrası tam istediğimi bulamadım. daha yoğun cila kıvamı isterseniz şu üründen devam edebilirsiniz. Turtle Wax Seramik Boya Yenileyici Cila 500 ML Fiyatları ve Özellikleri bende şişenin 3/4 ü dolu ice cila var. bayatlamıyordur bu ürünler sanırım.. bir raf ömürleri var ama.. özelden yazarsanız size yollayım. yaş ilerledi eskisi kadar zaman harcamak istemediğimden bu sprey cilaya geçtim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 20:43 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 20:43 5 saat önce, Mehmet Demir yazdı: daha yoğun cila kıvamı isterseniz şu üründen devam edebilirsiniz. Turtle Wax Seramik Boya Yenileyici Cila 500 ML Fiyatları ve Özellikleri bende şişenin 3/4 ü dolu ice cila var. bayatlamıyordur bu ürünler sanırım.. bir raf ömürleri var ama.. özelden yazarsanız size yollayım. yaş ilerledi eskisi kadar zaman harcamak istemediğimden bu sprey cilaya geçtim. İce cila aşırı pratik bir üründü. Kaporta plastik vs ne varsa sür geç mis gibi oluyordu. Hatta motoru temizleyip üzerine hafif bu cila dan sürüp onu bile parlatmıştım. Sizin bu gönderdiğiniz üründe bu şekilde mi? Ayrıca özelden de yazdım size 😊 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Pekdemir Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Ben sürekli sarı renkte sonax hızlı cilayı kullanıyorum.Kaporta soğukken ve temiz gölge alanda düzgün uygulandığında çok iyi sonuç veriyor,1 ay kadar etkisini rahat gösteriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 22 saat önce 36 dakika önce, Hasan Pekdemir yazdı: Ben sürekli sarı renkte sonax hızlı cilayı kullanıyorum.Kaporta soğukken ve temiz gölge alanda düzgün uygulandığında çok iyi sonuç veriyor,1 ay kadar etkisini rahat gösteriyor Elinizi sürdüğünüz vakit kayganlık hissi veriyor mu? Sonax briliant Shine detailer böyle bir his vermiyordu mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap