Mustafa Karaca Oluşturma zamanı: dün saat 10:03 Raporla Share Oluşturma zamanı: dün saat 10:03 Merhabalar, aracıma cila almak istiyorum. Daha önceden turtle wax ice serisi kullandım çok da memnundum ama bitti. Artık o serinin üretimi yokmuş. Uygulaması kolay hem kaporta hem plastik aksam ikisinde de kullanabileceğim bir cila arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aksekioğlu Yanıtlama zamanı: dün saat 16:53 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 16:53 PİYASADA BULUNAN EN İYİ OTO CİLALARI Araba Cilası Değerlendirme 1Sonax Hızlı Araba Cilası⭐ 10/10 2Turtle Wax Hızlı Cila ve Boya Koruma⭐ 9.9/10 3Belco Silikonlu Oto Cila⭐ 9.8/10 4Newmix Hızlı Cila 500 ml⭐ 9.8/10 5Autokit Carnauba Pasta Cila⭐ 9.7/10 6Magurex Ultra Hızlı Cila 473 ml⭐ 9.7/10 7Meguiars Ultimate Quik Wax 473 ml⭐ 9.7/10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: dün saat 17:31 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 17:31 37 dakika önce, Mustafa Aksekioğlu yazdı: PİYASADA BULUNAN EN İYİ OTO CİLALARI Araba Cilası Değerlendirme 1Sonax Hızlı Araba Cilası⭐ 10/10 2Turtle Wax Hızlı Cila ve Boya Koruma⭐ 9.9/10 3Belco Silikonlu Oto Cila⭐ 9.8/10 4Newmix Hızlı Cila 500 ml⭐ 9.8/10 5Autokit Carnauba Pasta Cila⭐ 9.7/10 6Magurex Ultra Hızlı Cila 473 ml⭐ 9.7/10 7Meguiars Ultimate Quik Wax 473 ml⭐ 9.7/10 Turtle wax da hangi seriyi önerirsiniz? Sonax da briliant Shine detailer kullandım bence övüldüğü kadar değildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aksekioğlu Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Ben geçen yıl Turte Wax-Dry sprey olanından almıştım.Kullanımı kolay.oldukça da iyi sonuç aldım. Fakat yine de tercih sizin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 23 saat önce 17 dakika önce, Mustafa Aksekioğlu yazdı: Ben geçen yıl Turte Wax-Dry sprey olanından almıştım.Kullanımı kolay.oldukça da iyi sonuç aldım. Fakat yine de tercih sizin. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: 14 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 14 saat önce 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap