Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Mk4.5 için obd cihazı tavsiyesi var mı?

Kaptan yosun

Soru

Herkese merhaba , obd2 cihazı almayı düşünüyorum, bunuda egzoz sıcaklığı , dpf sıcaklığı, nox işleri ve dpf temizliği gibi işlerini takip etmek için almak istiyorum. Bu işler için kullandığı program ve cihaz Kullanan memnun olan varmı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
19 saat önce, Fatih Cift yazdı:

Dediğiniz işlemleri yapmak için ucuz yollu bir elm27 cihazı size yeter. Ayrıca program olarak car scanner veya torque programıni kullanabilirsiniz 

Bu cihazın orjinali direk trendyol vs den alayımmı tavsiye ettiğiniz yer var mı? Orjinal vs olmama durumu olurmu? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
4 saat önce, Kaptan yosun yazdı:

Bu cihazın orjinali direk trendyol vs den alayımmı tavsiye ettiğiniz yer var mı? Orjinal vs olmama durumu olurmu? 

Piyasadaki ürünlerin çoğu orjinal değil zaten. Orjinal bir cihaz almak size pahalıya mal olur. Kullanıcı yorumlarıni okuyarak ucuz ve sorun yaşamayacaginiz  ürünleri seçebilirsiniz. Eğer sadece dediğiniz verileri okumak istiyorsanız. Yok ben başka islerlede uğraşırım derseniz daha kaliteli bir ürüne bakabilirsiniz. Ben kendime 6 yıl önce wifi bağlantılı elm cihazı almıştım uygun fiyatlı olandan LPG ayarı yapmak icin hala kullaniyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.