Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20251 yıl comment_521474 Herkese merhaba , obd2 cihazı almayı düşünüyorum, bunuda egzoz sıcaklığı , dpf sıcaklığı, nox işleri ve dpf temizliği gibi işlerini takip etmek için almak istiyorum. Bu işler için kullandığı program ve cihaz Kullanan memnun olan varmı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20251 yıl comment_521475 Dediğiniz işlemleri yapmak için ucuz yollu bir elm27 cihazı size yeter. Ayrıca program olarak car scanner veya torque programıni kullanabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20251 yıl Yazar comment_521493 19 saat önce, Fatih Cift yazdı: Dediğiniz işlemleri yapmak için ucuz yollu bir elm27 cihazı size yeter. Ayrıca program olarak car scanner veya torque programıni kullanabilirsiniz Bu cihazın orjinali direk trendyol vs den alayımmı tavsiye ettiğiniz yer var mı? Orjinal vs olmama durumu olurmu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 20251 yıl comment_521494 4 saat önce, Kaptan yosun yazdı: Bu cihazın orjinali direk trendyol vs den alayımmı tavsiye ettiğiniz yer var mı? Orjinal vs olmama durumu olurmu? Piyasadaki ürünlerin çoğu orjinal değil zaten. Orjinal bir cihaz almak size pahalıya mal olur. Kullanıcı yorumlarıni okuyarak ucuz ve sorun yaşamayacaginiz ürünleri seçebilirsiniz. Eğer sadece dediğiniz verileri okumak istiyorsanız. Yok ben başka islerlede uğraşırım derseniz daha kaliteli bir ürüne bakabilirsiniz. Ben kendime 6 yıl önce wifi bağlantılı elm cihazı almıştım uygun fiyatlı olandan LPG ayarı yapmak icin hala kullaniyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın