Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2013- Ford Focus Klimanın Soğutma Sorunu

Sena C.

Önerilen Mesajlar

Herkese iyi günler,

2017 yılından beri kullandığım 2013 ford focus 1.6 titanium otomatik benzin-Lpg aracımın her sene yaz aylarının başlamasıyla beraber klima soğutma sorunu başlıyor. Kaç defa renkli sıvı testleri yapıldı sorun tespit edilemedi. Triger değişimi sırasında motor inmişken tekrar renkli sıvı testi yaptırdım ancak yine tespit edilen kaçak yok. Her sene aracımın klima sorunu ile uğraşmaktan artık sıkıldım. Daha önce forumda destek olan abilerim vardı ama sorun hep geçici şekilde çözümlendi. 

En son geçen sene klima gazı dolumu yaptırdığım bir usta klima dolumu yapılan (sibop mu iğne mi tam bilmiyorum) onda sorun olabileceğini söylemişti. Ama onda o yedek parça yoktu. Seneye onu değiştirip öyle deneyin demişti.

İstanbulda yaz geldi yine bana oto klimacı yolu göründü.. Bu sorunu yaşayan ya da bu parçayı bilen biri varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Herkese keyifli günler diliyorum.

Sena C. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Sena C., başlığı 2013- Ford Focus Klimanın Soğutma Sorunu olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.