Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sena C.

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sena C. tarafından yazılan her şey

  1. Aracım 114bin km de araç 90 bin km de otosanda genel bakımı yapılmış herhangi bir problem olmadığını söylediler. Yani parça değişmemiş. Araç hedef filo yani kiralama aracı biz galeriden aldık. Kullanım hatası olabilir mi gibi sorular geliyor aklıma. Tcm kaynaklı olduğunu bilmiyorum söylenen araç şanzıman beyninin yandığı. Araçta lpg olmadığı için parça garantisi de vermiyorlar. Lpg yi bahane ediyorlar bu apaçık belli. Bir kaç özel usta ile görüştüm lpgden kaynaklı olmadığını söylediler.
  2. Aracımı kontrol eden usta parça ve işlem ücreti 6- 6.5 tutar dedi.
  3. Evet Yakup bey haklısınız sanırım. Bu problem neden olmuş olabilir? Şanzıman filtresindeki dolmadan dolayı beyni yanmış olabilir mi? Aracımda lpg var servis bana lpgden dolayı gelen genel bir sorun olduğunu söyledi ama bu aracı böyle kullanan bir çok kişi var?
  4. Sena C.

    Şanzıman Beyni Yanması

    Merhaba arkadaşlar bugün aracımla 10 dk yol gittikten sonra aracım 40 km hızın üstüne çıkmamaya ve gaz yememeye başladı. Sonra arabayı bir yere çekip durdurdum ve tekrar çalıştırdım. İlk çalışmadı ancak sonra tekrar denedim çalıştı. Zar zor ataşehir otokoç yetkili servisine geldim bilgisayarla arıza aradılar ve otomatik şanzıman beyni yanmış dedi. 2013 model ford focus benzin otomatik 6 ileri aracım. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba şanzıman filtresi değiştirilse düzelir mi? Şuan aracım ileri geri hareket etmiyor algılamıyor. Teşekkürler.
  5. Ruhsat var ama sadece sedan olduğu bilgisi var. Muayene tarihinden hiç bakmaya çalışmadım bir bakayım. --6 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler öneriniz için ben de araştırıp bakarım. --7 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler sanırım evet titaniumuş
  6. Merhabalar herkese iyi günler diliyorum. Bir araç aldım bir yıldır kullanıyorum ama aracımın tam olarak modeli ne bilmiyorum. 2013 Otomatik anahtarsız powershift sedan focus benzin bir aracımın olduğunu biliyorum sadece. Yeni kasko yaptırıcam fakat tam olarak modelini bilmediğim için hesaplama yaptıramıyorum. Aracın herhangi bir yerinde bu bilgiye ulaşabiliyor muyum? Bir de önerdiğiniz full kasko var mıç
  7. Teşekkürler bugün radyoda denk geldim Ford Yaz'a Özel Bakım Servisi kampası varmış. En yakın ford otosana gideceğim. Tekrar teşekkürler. --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler Kağan bey. Bugün radyoda denk geldim Ford Yaz'a Özel Bakım Servisi kampası varmış. En yakın ford otosana gideceğim. Tekrar teşekkürler.
  8. Merhabalar. 2013 focus titanium aracımda klimayı açtığımda klimam ılık hava üflemesi yapıyor ve bu süre yarım saatlik sürüşümde de devam ediyor. Sizce sorun neden kaynaklı sizler böyle deneyim yaşadınız mı hiç? Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.