Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61532 Tamam Mert Kardeşim bi yanlışlık oldu fotolar karıştı hemen düzeltiyorum. Teşekkür REsimdeki araç seninse ayrıca bir tanımak isteriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl Yazar comment_61543 Teşekkür REsimdeki araç seninse ayrıca bir tanımak isteriz. Ben teşekkür ederim. Yok o araç bana ait değil Beyaz RS. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61553 Hayırlı olsun... kazasız belasız sürüşler olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61658 Hayırlı olsun... kazasız belasız sürüşler olsun... Teşekkür ederim Selçuk kardeşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61660 En sonunda lpg olayını halllettim. Sistem: Atiker Safe Fast. Herhangi bir problem yok şimdilik benzinli gibi araç maşallah Arıza lambası falanda yanmadı yanmaz inşallah. Sıra yakıt tüketimi değerlerinde inşallah ondada iyi sonuçlar alırım. Çorum AKABE Otogaz Erdoğan Ustama Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. Gerçekten yine çok iyi iş çıkardı. 2004 den beri 8 senelik focus 1 kullanıyoruz hala bizde ( sayılır amcamın yani bunu belirtiyim ) ilk 4 sene benzinle bindikden sonra taktırdı.Yaklaşık 3 senedir problemsiz biniyor. Yanlız son 3-4 aydır motor arıza lambası yakıyor çözememişler, zararı yokmuş. Yakıt yarı yarıya düştü benzinle oranla.Şuan km başı 25 Krş yakıyor bildigim kadarıyla Bolu - Ankara Git gel 80 Lira yakmış buda ek billgi Nisan 8, 201214 yıl Emre V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61672 2004 den beri 8 senelik focus 1 kullanıyoruz hala bizde ( sayılır amcamın yani bunu belirtiyim ) ilk 4 sene benzinle bindikden sonra taktırdı.Yaklaşık 3 senedir problemsiz biniyor. Yanlız son 3-4 aydır motor arıza lambası yakıyor çözememişler, zararı yokmuş. Yakıt yarı yarıya düştü benzinle oranla.Şuan km başı 25 Krş yakıyor bildigim kadarıyla Bolu - Ankara Git gel 80 Lira yakmış buda ek billgi Hangi lpg kiti acaba. Mesela brc ler atikere göre az tüketyor falan diyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61674 atiker olduğu için cevap yazdım zaten Diğerleri hakkında bilgim yok. Atikeri o zamanlar 100x10 taksitle 1000TL ye takıyolardı.Brc 1700 liraydı.Evet o yakıt konusunu bende duydum.BRC daha az tüketiyor diyorlar.Atiker dier kitlere göre biraz fazlaymış. Performansı benzinle hemen hemen aynı yani sıkıntı asla yaşamazsınız.Eskiden ilk takıldığı zamanlar babam denemişti , 200 Kmh rahatlıkla çıkabiliyor.Benzinliykende ankara'ya acil gidişi sebebiyle 210 görmüştü , ki zaten 220 ibre var. ekleme olarak : 15'' çelik jant kullanıyor şuanda , yakıtı 25 krş bence ideal zaten yakıtlarda pahalı. Nisan 8, 201214 yıl Emre V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61675 En sonunda lpg olayını halllettim. Sistem: Atiker Safe Fast. Herhangi bir problem yok şimdilik benzinli gibi araç maşallah Arıza lambası falanda yanmadı yanmaz inşallah. Sıra yakıt tüketimi değerlerinde inşallah ondada iyi sonuçlar alırım. Çorum AKABE Otogaz Erdoğan Ustama Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum. Gerçekten yine çok iyi iş çıkardı. metin hayırlı olsun rahat rahat gezmeler hiçbir sorun çıkmaz rahat ol keyifle kullanmana bak:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61676 metin hayırlı olsun rahat rahat gezmeler hiçbir sorun çıkmaz rahat ol keyifle kullanmana bak:) İnşallah. Teşekkürler Kenan kardeşim eyvallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61738 atiker olduğu için cevap yazdım zaten Diğerleri hakkında bilgim yok. Atikeri o zamanlar 100x10 taksitle 1000TL ye takıyolardı.Brc 1700 liraydı.Evet o yakıt konusunu bende duydum.BRC daha az tüketiyor diyorlar.Atiker dier kitlere göre biraz fazlaymış. Performansı benzinle hemen hemen aynı yani sıkıntı asla yaşamazsınız.Eskiden ilk takıldığı zamanlar babam denemişti , 200 Kmh rahatlıkla çıkabiliyor.Benzinliykende ankara'ya acil gidişi sebebiyle 210 görmüştü , ki zaten 220 ibre var. ekleme olarak : 15'' çelik jant kullanıyor şuanda , yakıtı 25 krş bence ideal zaten yakıtlarda pahalı. Tamam kardeşim çok sağol. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109659 Hayırlı olsun bendede atiker var büyük bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın