Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

• 0

Sağ arka kapı kilitlenmeme sorunu

İsmail Yilmaz

Question

Selamun aleyküm aracın sağ arka kapısı zor kilitleniyor,anahtardan kilitleme tuşuna basıyorum tık sesi geliyor ama sağ arka kapı kilitlenmiyor.4-5 kere basiyorum bazen yine kilitlemiyor 3-4 defa kapıyı aç kapa yapıp yapıyorum bir şekilde tık sesi geliyor,sanayiye gittim motoru sorun varsa yaparız 2500 TL fln olur dedi eğer kilitde sorun varsa 12Bin TL dedi orjinali 

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Muayenede arka koltuk emniyet kemeri bir türlü takılamadı. Yağladık, ne yaptık olmadı. Araç ağır kusurdan kaldı. Doğru sanayiye... Herkes bana yeni bir emniyet kemeri seti satmaya çalışırken bir koltuk döşeme ustası "Ben yaparım"dedi. Tokayı söktü, içinden oğlanın legolarından birinin minicik bir parçası çıktı. Kemer çalıştı. 200 TL sökme takma parası. Ertesi gün muayene bitti.:)

Kilidin içine toz toprak vb girmiş mi? Hava üflendi mi? 

• Like 1

• 0
29.09.2024 - 11:06 tarihinde, A.Coşar yazdı:

Muayenede arka koltuk emniyet kemeri bir türlü takılamadı. Yağladık, ne yaptık olmadı. Araç ağır kusurdan kaldı. Doğru sanayiye... Herkes bana yeni bir emniyet kemeri seti satmaya çalışırken bir koltuk döşeme ustası "Ben yaparım"dedi. Tokayı söktü, içinden oğlanın legolarından birinin minicik bir parçası çıktı. Kemer çalıştı. 200 TL sökme takma parası. Ertesi gün muayene bitti.:)

Kilidin içine toz toprak vb girmiş mi? Hava üflendi mi? 

yok sadece dıştan baktı