Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl comment_517690 Merhaba 2012 model focus araçım antifriz kabındaki suyu çekiyor fakat daha sonra tekrar kaba geri gelmiyor hava yapar gibi. (Video Linki Aşağıda) Antifriz kabının kapağını açtığımda bi anda kaba tekrar geri dönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Görüş ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. IMG_9745.MOV Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl comment_517692 Kapağı açtığınızda geri gelmesi içerdeki basınçtan kaynaklaniyor.ya araç conta yakmış olabilir ya da kapağınız bozulmuş havayı dışarıya atmiyordur. Ağustos 25, 20242 yıl Fatih Cift tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl comment_517696 Kapalı devre olduğundan kapağı açınca basınçla birlikte su tekrar bir miktar yükselir normaldir. Ama aracın bu derece su kaçırması normal değil. Conta yanığı olabilir. Gidip conta kaçak testi yaptırmalısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl Yazar comment_517697 5 saat önce, Cenk Demirel yazdı: Kapalı devre olduğundan kapağı açınca basınçla birlikte su tekrar bir miktar yükselir normaldir. Ama aracın bu derece su kaçırması normal değil. Conta yanığı olabilir. Gidip conta kaçak testi yaptırmalısınız. İnternette satılan basit testen yaptım ancak yanık gözükmedi würtün varmış galiba onu önerdiler 7 saat önce, Fatih Cift yazdı: Kapağı açtığınızda geri gelmesi içerdeki basınçtan kaynaklaniyor.ya araç conta yakmış olabilir ya da kapağınız bozulmuş havayı dışarıya atmiyordur. Biri daha söyledi kapak neden salmıyor diyede silikon sprey sıkıp deneme yapıyorum şuan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20242 yıl comment_517698 19 dakika önce, Ahmet Dündar yazdı: İnternette satılan basit testen yaptım ancak yanık gözükmedi würtün varmış galiba onu önerdiler Hayir ilaçlı ve cihazlı conta kaçak testi yapılabiliyor. Yetkili serviste de yaptırabilirsiniz pahalı bir şey değil. Çantada kaçak var mı, varsa ne seviyede gösteriyor. Tabi devirdaim ve diğer motor suyu tesisatinda kaçak var mı onların öncelikle kontrol edilmesi lazım ama araç tdci motorsa bunlarda conta kaçağı görülebiliyor benim de başıma geldi. O sebeple testi yapıp en azindan neyin ne olduğunu bilmek lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın