Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20242 yıl comment_517132 2023 titanium stil aracım var start&stop iptal etmek istiyorum. nasıl iptal edebilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20242 yıl comment_517140 biraz binin(1.5-2 yıl), zaten akü zayıflayınca çalışmaz hocam 😄 onun dışında düğmeden iptal ediyorum uzun yolda..ş.içinde varsın çalışsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20242 yıl Yazar comment_517141 düğmeden iptal edemedim. durunca devreye giriyor bu sırada klima çalışmıyor. iptal edince akünün ömrü uzar mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20242 yıl Solution comment_517142 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: düğmeden iptal edemedim. durunca devreye giriyor bu sırada klima çalışmıyor. iptal edince akünün ömrü uzar mı? Her araç çalıştığında iptal düğmesini kullanarak kapatmanız gerekiyor. Teknik olarak uzaması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20242 yıl comment_517143 8 saat önce, Ali Gök yazdı: düğmeden iptal edemedim. durunca devreye giriyor bu sırada klima çalışmıyor. iptal edince akünün ömrü uzar mı? teknik olarak uzaması gerek(normal akü den 2 kat fazla marş basma kapasitesi var) ama akü zayıflayınca çalışmıyor ss.. çalışması için hafıza yenileme yapmak gerekiyordu önceki f3 de.. bence bu akü işi tamam normal akü 1000 marş ise bu akü de 2000 marş ama verimli akü ömrü maks 3 yıl gibi düşünün.. 3 yılda siz aküyü bitiremiyorsanız zaten o 2000 marşı görmüyor diye düşünüyorum. içinde ki plakalar zayıfladıkça bayatlıyor veya verimliliği bitiyor diyelim. focuslarda akü yaklaşık 5 yıl gidiyor. test menü de sabah ilk çalıştırmadan önce 11.4 voltun aşağısı görüldü ve 5 yıl geçti ise değiştirmek faydalı olacaktır. her çalıştırmada düğmeye tekrar basmalısınız. Temmuz 19, 20242 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın