Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20242 yıl comment_515842 Herkese merhaba, 2011 model focus mk3 sahibiyim. Aracı 2 hafta önce aldım yeni farkettiğim bir durum var. Araç 1.6 Ti-VCT motor benzin&lpg. Araba lpg deyken rölantide dalgalanma yapıyor ama bildiğin gaz verir gibi bir dalgalanma. aynısını benzine geçirdiğimde yapmıyor. boğaz kelebeğini yeni temizlettim düzelmedi. Bu sorunu yaşamış ve ya sebebini çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 20242 yıl comment_515846 LPG sisteminde bir sıkıntı olabilir.ayarlarini kontrol ettirmenizde fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20242 yıl comment_515883 LPG hortumları ne zaman yenilenmiş/değişmiş? Başıma gelmişti. Hortum, kelepçe bağlantı yerinden çürümüştü. Kesip yeniden takınca düzelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl Yazar comment_515971 10.05.2024 - 09:17 tarihinde, A.Coşar yazdı: LPG hortumları ne zaman yenilenmiş/değişmiş? Başıma gelmişti. Hortum, kelepçe bağlantı yerinden çürümüştü. Kesip yeniden takınca düzelmişti. Henüz bir bilgim yok ama buna da baktıracağım. Enjektörden de yapabilir diyorlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın