Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201115 yıl comment_14557 bende merak ettim şimdi yarın ustama sorayım neyın nesi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201115 yıl comment_14637 Bende egr yi iptal ettirmek istiyorum. Ögün bana istanbulda özel servis tavsiyen olabilirse çok sevinirim. Keyifli sürüşler dilerim.. Kartal oto sanayii sitesi Barış oto yu öneririm ana kapıdan içeri girdiğinde sol çapraza bak anında görürsün Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl comment_67252 konuyu yeniden hortlatmış gibi oluyorum ama abilerim kardeşlerim : son zamanlarda aracımla ani gazlamalarda eskisi gibi randıman alamadığımın hissine kapılıyorum , ki başka bir TDCI ye bindiğimde fark olduğunu gözlemleyebiliyorum. Şimdi aklımdaki soru acaba egr nin dolmasından mı kaynaklı ? İptal ettirmek yerine temizletip taktırmayı düşünüyorum.Sökme temizleme için 20 lira istiyolar , fakat benim düşüncem 1 hafta önce girmiş olduğum araç yıkama işininde extra olarak sıcak su ile parça yıkama var.O egr valfini söktürüp sıcak su ile yıkatıp taksam verimm alabilirmiyim yoksa benzinle mi temizlemeliyim ? İptal sonrası görebileceğim farklılıklar şunlar olabilir diyeceğimiz unsur varmıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67653 Ogün abi sana sesleniyooorummm abi yarın temizletme işini hallediyoruz duman atmaya devam ederse iptal ederiz demiş ustamız..Ben diyorumki direk temizletip direk iptal edelim sonuçta ilerde gene olacak... Araya konan saç kaç mm olmalı ? temizletme işlemi olarak sıcak hava parça temizleme makinasında temizlencek abi.Benzinle falan değil yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67657 Temizlemeye gerek yokki. İptal edin gitsin. Temizleme işleminide gazyağı ile yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67665 Temizlemeye gerek yokki. İptal edin gitsin. Temizleme işleminide gazyağı ile yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız abi bi ara sen konulan saç ile sorun yaşamıştın kalınlığı ne olsun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67686 Ogün önümüzdeki hafta müsait olursan beraber gideriz egr iptaline. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67709 Ogün önümüzdeki hafta müsait olursan beraber gideriz egr iptaline. Cumartesi olur abicim Bu sefer Yakubuda alırız sıcak yatağından Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67794 bende yaptırıcam ogün dümene geç kardeşim h.sonu yapalım bişiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67882 bende yaptırıcam ogün dümene geç kardeşim h.sonu yapalım bişiler Tamamdır emircim sende gel cumartesi Hem sticker yapıştıralım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67887 Tamamdır emircim sende gel cumartesi Hem sticker yapıştıralım ainen sticker isabet olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67940 Mehmet ustaya rezervasyon yaptırmak lazım,bi de toplu gidince indirim yapar mı soralım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67943 rezervasyona gerek yok abicim ya O halleder her türlü Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın