Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 2


Önerilen Mesajlar

mrb aracım focus 3 titanyum sync 1 var şuan sync 2 dönüşümü yapacağım yurtdışından sök tak kablo demeti aldım ancak sadece 54 pinli uçları bağladım eski ve yeni sisteme sync 2 çalıştı radyo, Bluetooth ve CD çalıştı ancak direksiyon kumandası ve klima kontrolü çalışmadı birde sesli komut. ACM ye herhangi bir yeni bağlantı gerekiyormu birde eski küçük ekrana gelen kablo boşta kaldı. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim tşk 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aldığınız kablo ne nitelikte bunu bilmem mümkün değil ama hatırladığım 4" ekran soketi, OBD ve ACM dijital pinlerinden bazıları kullanılıyor olmalı. Gerekli konfigurasyonu yaptıktan sonra çalışmayan fonksiyon varsa eksik, hatalı bağlantı olabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Semih abi kablo bu. eski ekranın buna uyan soket girişi yok ACM ye hiçbir yeni soket takmadan yukarıda dediklerim çalıştı. Klima direksiyon kumandası ve sesli komut yok. Bunlar konfigürasyon işlemi ile mi gelecek yoksa farklı bir kablo bağlantısı mi gerekli onu çözemedim 

Screenshot_2024-02-02-08-56-35-553_com.ebay.mobile.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konfigurasyonu yapmadan direksiyon kumandası çalışmayabilir. BCM'de gerekli düzenlemeleri her koşulda yapmak gerekli. 

 

Bu görselden çok bir şey anlayamadım açıkçası soketleri göremediğim için. Benim gördüğüm kablo demetinde Sync 1 54 pinli soketi, eski acm soketleri ve 4" ekran soketi bu kablo demetine bağlanıyordu. Elektrik semaşına bakmak gerek ama yanlış hatırlamıyorsam direksiyon kontrolleri FCDIM soketinde diye aklımda kalmış. Hatta benim gördüğüm dönüştürücüde OBD soketi de vardı. MS-can hattı için diye hatırlıyorum ama o hiç Sync olmayan araç için de olabilir. Çok zaman olduğu için ne emin olamıyorum.

 

Sizin bu kabloda boşta bir şey kalıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.