Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl comment_513253 Arabam 2018 Kuga 1.5 tdci powershift titanyum. Bugun yag degisimi icin eski focus tan beri kullandigim ozel servise gittim. Fren balatasina da bir goz atmasini tembihledim. Biiraz sonra ozel servis sahibi arabanin balatasindan ziyade disklerin sizlere omur oldugunu kenarlarinda paslanma ve curume oldugunu soyleyerek beni cagirdi ve gosterdi. Bu diskler ve balatalar icin yedek parcacilara bakinca ayni parcalarin farkli modellerde de kullanildigini gordum. Benim arabam icin on arka disk ve on arka fren balatasi parca kodlarini nereden bulabilirim. Yetkili servis toplam iscilik dahil 46bin lira maliyet cikardi. Ama parca kodlarini paylasmadi. Yedek parca olarak motocraft, trw, delphi, kale ve bosch markalara rastladim. Servislerinde motocraft kullandigini bilerek geri kalanlarin hangisi f/p olarak daha uygun olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl comment_513255 1 saat önce, Eser Ekinci yazdı: Arabam 2018 Kuga 1.5 tdci powershift titanyum. Bugun yag degisimi icin eski focus tan beri kullandigim ozel servise gittim. Fren balatasina da bir goz atmasini tembihledim. Biiraz sonra ozel servis sahibi arabanin balatasindan ziyade disklerin sizlere omur oldugunu kenarlarinda paslanma ve curume oldugunu soyleyerek beni cagirdi ve gosterdi. Bu diskler ve balatalar icin yedek parcacilara bakinca ayni parcalarin farkli modellerde de kullanildigini gordum. Benim arabam icin on arka disk ve on arka fren balatasi parca kodlarini nereden bulabilirim. Yetkili servis toplam iscilik dahil 46bin lira maliyet cikardi. Ama parca kodlarini paylasmadi. Yedek parca olarak motocraft, trw, delphi, kale ve bosch markalara rastladim. Servislerinde motocraft kullandigini bilerek geri kalanlarin hangisi f/p olarak daha uygun olur? https://www.hepsiburada.com/bosch-ford-kuga-2014-2019-on-ve-arka-fren-balata-takimi-pm-HBC00001O8QN0 https://www.hepsiburada.com/bosch-ford-kuga-arka-disk-takimi-2013-2019-pm-HBC00004985EX Eser Hocam 45 bin tl çok aşırı fiyat. Parça satan yerlerden veya güvenilir sitelerden tem,n edip sanayide güvenilir bir ustaya taktırın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl Yazar comment_513257 Bende oyle dusunuyorum ama parcalar ve fiyatlari arasinda her yerde farklilik var. Birde malzemenin fasonlugu ne derecede onu kestiremiyorum. Orjinal denilen yerde fason mal cikiyor. Muadil denilen oldukca kaliteli denk geliyor. Tam bir muamma Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20232 yıl Yazar comment_513259 7 dakika önce, Mete Turfan yazdı: Erol oto ile görüştünüzmü Kendilerine mesaj yazdim forum uzerinden. Musait zamanda da telefon ile gorusecegim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20232 yıl comment_513266 46 bin mi maşallah, dışarıdan ön arka trw veya ferodo disklerle orjinal balatayı kullansanız 10 bin tl çivarı tutar, diskleride orjinal alsanız 15 bin tl tutar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20232 yıl Yazar comment_513279 Delphi marka diskler nasildir? Hic kullanan varmi? Makul olan muadil diskler ile motocraft balata olacak sanirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20242 yıl comment_515414 31.10.2023 - 22:15 tarihinde, Eser Ekinci yazdı: Delphi marka diskler nasildir? Hic kullanan varmi? Makul olan muadil diskler ile motocraft balata olacak sanirim Eser hocam merhabalar, Balata ve diskleri değiştirdiniz mi? Sanırım mayıs ayı sonunda bakıma gideceğimden öncelikli olarak arka fran balatalarını değiştirmem gerekecek. Eğer diskleri torna kurtarmazsa onlarla beraber. Eğer değiştirdiyseniz hangi marka taktınız. Fiyatlar ne kadar oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20242 yıl comment_515416 focus 2,5'ta trw kullanmıştım. gayet başarılı ve kaliteli Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20242 yıl Yazar comment_515429 04.04.2024 - 20:48 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Eser hocam merhabalar, Balata ve diskleri değiştirdiniz mi? Sanırım mayıs ayı sonunda bakıma gideceğimden öncelikli olarak arka fran balatalarını değiştirmem gerekecek. Eğer diskleri torna kurtarmazsa onlarla beraber. Eğer değiştirdiyseniz hangi marka taktınız. Fiyatlar ne kadar oldu. Merhaba hocam. Tum balata diskleri degistirdim. Balatalar icin motocraft aldim. Disklerde arkaya delphi alirken onlere trw taktirdim. Ne yazikki onlere delphi bulamadim. Bulduklarimda pahali geldi. Tum degisimlere 12500 lira verdim ama aralik ayinda yaptirdim. Performanslarindan memnunum. Orjinal disk balatalar icin servis 47K fiyat vermisti. Bende sadece balatalari motocraft alip diskleri guvendigim bir ozel servisteki arkadasin tavsiyesine uyarak aldim. Ayni isyerinde degistirttim. On diskler delikli performans diski oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın