Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

su püskürtme memesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta farkettim ki su püskürtme memesi su kaçırıyor.Kaçan su da doğru bujilerin oraya gidiyor.Buji yerleri de çukur bir yerde hep orayı su doldurmuş.Bu memelerden nasıl bulabilirim?İnternet mağazasında var ama bilemedim uyar mı diye?Focus 3 lerin püskürtme memeleri sprey şeklindeymiş onlar uyar mı benim araca?

Ben bir kasabada çalışıyorum.En yakın şehir 120 km.Focus 3 ün püskürtme memelerini bana gönderebilecek olan var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim araç focus 2 ama 3 ün memeleri çok iyiymiş.Sprey şeklinde sıkıyormuş.Ondan taktırmak istiyorum.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Tam aradığım konu ama yarım kalmış :) Değiştirebiliyor muyuz bu su püskürtme uçlarını? Bende bütün cama yayan uçlardan istiyorum. En azından arkadaki arabanın camını yıkamayız :D

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aynı problem bende de var focus 2 memeler alt tarafa motorun üzerine kaçırıyor arkadaşın dediği gibi hazır değiştirmişken focus 3 dekiler uyar mı sprey gibi sıkınkar

Yanıtlama zamanı:

Uyar ben değiştirdim. Hatta isitmali olanlari alip takan var isitmasini da aktif edip. Takinca eski fiskiyeye lanet edeceksiniz :) kendiniz bile takabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Bende de benzer bir sorun var silecek fıskiyesi kaput içerisine değil de kaput dışına sızdırıyor vede arabanın üzerinde leke bırakıyor meme başlarını temizledim ama sorun hala devam ediyor.Değiştiren var sa fiyatı internet satışı varmıdır?

Ozden Erden tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Memeler alt tarafa kaçırmıyormuş meme takılı olduğu yerden alt tarafa su kaçırıyormuş yani kaputla birleştiği yerden. Yerinden söktüm şeffaf silikon sıkıp tekrar oturttum ve silikonu temizleyip problemi ortadan kaldırdım.Yenisini almadan önce üzerine su dökün kaputa takılı olduğu yerden kaçırıp kaçırmadığını kontrol edin derim

Gökhan Açıkgöz tarafından düzenlendi

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

E alip takan yokmu. Varsa soylesin de bizde yapalim

Yanıtlama zamanı:

Takan kimmis ben goremedim ? Taktiysa ses yalitimi nasl sokmus yada disardan sa naslnsokmus ?

Yanıtlama zamanı:

He gormedim onu tmm. Ama icerden mi takiliyo sen biliyomusun? Yardimci olursan sevinirim

Bide baska sorum olck yardimci olrsan sevinirim. Bnde dizel 2010 titan x var ibre testi yaptim orda daha once cikmayan isiklar gordum vites degistrme ok'u bide kayan araba isareti gordum onlar ne zaman yaniyo bilgin varmi?

Yanıtlama zamanı:

He gormedim onu tmm. Ama icerden mi takiliyo sen biliyomusun? Yardimci olursan sevinirim

Bide baska sorum olck yardimci olrsan sevinirim. Bnde dizel 2010 titan x var ibre testi yaptim orda daha once cikmayan isiklar gordum vites degistrme ok'u bide kayan araba isareti gordum onlar ne zaman yaniyo bilgin varmi?

Biz zaten yardımcı olmak için buradayız, yazdığınız soruların yanıtlarını biliyorsak ifade etmeye çalışıyoruz :) özellikle istemenize gerek yok yani.

Ben bilmiyorum.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Uyar ben değiştirdim. Hatta isitmali olanlari alip takan var isitmasini da aktif edip. Takinca eski fiskiyeye lanet edeceksiniz :) kendiniz bile takabilirsiniz.

Temini ve maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.