Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20233 yıl comment_511754 Bugün aracı çalıştırdığım da yokuş yardımı kullanılamıyor uyarısıyla bu ışıklar yandı. Direksiyon sertleşti ve hız göstergesi çalışmıyor. 2015 9. ay üretimi araç. Aküyü hiç değiştirmedim. Motor da bir sıkıntı yok galiba. Gidişinde bir sıkıntı hissetmedim. Yarın aracı bilgisayara bağlatacağım. Geçen sene yokuş yardımı çalışmıyor arızasını vermişti ve sağ arka abs sensörü mü kablosumu ne idi sıkıntısı. Değiştirip düzelmişti. Akü diye tahmin ediyorum ama. Gauge menü de akü 11.9 v gözüküyor. Bu devir göstergesinde aşağıdaki yanan ışık nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20233 yıl comment_511755 Akü bitmiş Zafer. İnfo ışığı yanıyor. Çözüm basit... 46 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: yanan ışık Motor arıza lambası ama akü nedeniyle kafası karıştığı için yapmıştır. 47 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Yarın aracı bilgisayara bağlatacağım Önce aküyü değiştir, bilgisayara gerek kalmayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20233 yıl Yazar comment_511756 Teşekkürler Gürkan hocam. Bende öyle tahmin ediyorum. Akü tavsiyesi var mı? Varta almaya gerek var mı? 1.5 dizel otomatik araç için akü tavsiyesine açığım. Start stop lu akü almak lazım değil mi? Birde kaçlık akü almam lazım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 20233 yıl comment_511757 4 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: kaçlık akü Üzerindeki neyse onu al, 72A sanırım. Varta şart değil, Bosch veya Mutlu ss li akü işini fazlasıyla görür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20233 yıl Yazar comment_511765 Akü bitmek üzere idi, ama arızalar ondan kaynaklı değilmiş. Bakalım bilgisayara bir bağlayayım ne çıkacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20233 yıl Yazar comment_511779 Akü ve sol ön abs sensörü değişikliği ile problemim çözüldü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20233 yıl comment_511780 Bir saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Akü ve sol ön abs sensörü değişikliği ile problemim çözüldü. Geçmiş olsun. Akü marka-amper-fiyat bilgisi de verirsen güncel durumu öğreniriz Zafer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20233 yıl Yazar comment_511848 Varta efb 75ah 2750 tl. Sol ön abs sensörü değişimi ise 1000 tl ye mal oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın