Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20233 yıl comment_510569 17 saat önce, Adem Kazıl yazdı: diskleri yukarıda belirttiğim trw takımları aldım balataları motorcraft tercih ettim, araba 115 binde diskler epey set oluşturmuş durumda balatalar kale azıcık performanslı kullandığım anda frenler zayıflıyor ve acayip homurdanır gibi ses yapıyor. Hangi mağazadan aldınız? Bende fren balatası değiştireceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20233 yıl comment_510572 39 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Hangi mağazadan aldınız? Bende fren balatası değiştireceğim. balataları ER-OL otomotivden aldım ön 1450 tl arka 1350 tl Haziran 9, 20233 yıl Adem Kazıl tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20233 yıl comment_511282 Ustaya sökme takma sana ait temizleme parlatma bana dedim 😀 diskin oturduğu yüzey tel fırça ve küçük canavar ile iyice parlatıldı, bakır gres ile yağlandı, pim yuvaları temizlendi pimler parlatıldı pim gresi ile yağlandı, balata tutucuları tel fırça ile temizlendi bakır greslendi, sökmüşken lastikleri ön arka yaptım 20 bin km olmuştu, sökmüşkende jant içlerini palata tozlarından arındırdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20233 yıl comment_511345 Temiz işçilik olmuş. Ustalar sevmez ama böyle müşteriyi 😂. Hayırlı olsun güle güle kullan. Jantları takmadan diskin janta temas eden yüzeyine de gres sürülmesi lazım. Ustalar sürmezler sonra jantı sökerken ordan burdan çekiçlerler. Sen sürmüşsündür umarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20233 yıl comment_511347 3 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Temiz işçilik olmuş. Ustalar sevmez ama böyle müşteriyi 😂. Hayırlı olsun güle güle kullan. Jantları takmadan diskin janta temas eden yüzeyine de gres sürülmesi lazım. Ustalar sürmezler sonra jantı sökerken ordan burdan çekiçlerler. Sen sürmüşsündür umarım benim ustada sıkıntı yok istersen kendin tamir et diyor, yanlış meslek seçmişsin der, jantı temizleyince diske temas eden alanıda zımpara ile temizledim, oralarada sürecektim unutmuşum aklıma geldiğinde jantlardan ikisi takılmış sıcakta bunalmıştım zaten takıp geçtik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20233 yıl comment_511350 8 saat önce, Adem Kazıl yazdı: benim ustada sıkıntı yok istersen kendin tamir et diyor, yanlış meslek seçmişsin der, jantı temizleyince diske temas eden alanıda zımpara ile temizledim, oralarada sürecektim unutmuşum aklıma geldiğinde jantlardan ikisi takılmış sıcakta bunalmıştım zaten takıp geçtik. İyi günlerde kullan gerçekten temiz işçilik olmuş. Bugünlerde Muğla tarafını çok sıcak gösteriyor. Özellikle Dalaman tarafını. Dikkat edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20233 yıl comment_511368 İyi günlerde kullanın fren büyük konfor.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın