Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20197 yıl comment_508087 Önceki gün yayalaya gidiyordum. Yol karanlıktı 80 yada 90 la giderken yolda aniden çukur çıktı kaçamadım. Ön taraftan küt diye biraz şiddetli ses geldi. Sonra yoluma devam ettim yolda bir sıkıntı olmadı. Gelincede hiç çalıştırmadım. Sabah lastiklere baktım bir sorun yoktu. Tahminim jantlarda biraz yamulma. Rot ayarında sürerken bişey farketmedim. Ama bozulmuşta olabilir. Bunların dışında bi sorun var mıdır. Şehre10 gün sonra inip göstermeyi düşünüyorum ama şimdiden bir sorun olur mu merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20197 yıl comment_508088 Yoldaki çukurlar için Karayollarına yazmak lazım ? Velhasıl, konu başlığınızı düzenliyorum. Gözle kontrol sonunda bir şey görmüyorsanız alt takımı kontrol ettirin şüpheniz varsa, ustalar kontrol eder halleder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508101 Lastiğin iç kısmını da kontrol edin, balon yapmış olabilir. Amortisör de patlamış olabilir. Patlak amortisör de standart bir kullanıcı tarafından anlaşılamayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 20197 yıl comment_508115 Geçmiş olsun öncelikle. Jantlar eğilmiş olabilir. Kontrol edilip balans ayarlarının yapılması gerekir. En güzeli komple bir ön düzen ayarı yapılmalı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın